RO Study
👤
EyeSpy2020
EyeSpy2020
28-12-2020
Matematică
a fost răspuns
Buna! Ma poate ajuta cineva?
Răspuns :
ADAUGA43
ADAUGA43
28-12-2020
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Sper ca te-am ajutat! Mult noroc la scoala!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 87+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Afla Numerele De Trei Cifre Diferite Care Au Suma Dintre Cifra Sutelor, A Zecilor Si A Unitatilor Egala Cu 3.
100-{62-3×[12:(5:5+3)+48:4-1]}×5+1=
Un Automobil A Parcurs Distanta Dintre Doua Orase In 6 Ore . Daca Viteza Automobilul Ar Fi Fost Cu 12 Km Pe Ora Mai Mare , Atunci Ar Fi Parcurs Aceeasi Distant
Transtorma Urmatoarele Substantive In Ajective prietene, Politete , Iubire, Ateatie,bogatie,boala,curatenie,darnicie
Aflați N Aparține N Știind Ca Mulțimea 2^n+1;3^n;4^n+1; 17}are Cardinalul Egal Cu 3
Suma A Trei Numere Este 25450. Primul Numar Reprezinta Doua Cinvimi Din Suma Numerelor, Iar Celelalte Numere Reprezinta Fiecare Jumatate Din Rest. Care Sunt Num
Am Nevoie De O Compunere De Minimum 300 De Cuvinte In Care Sa-mi Exprim Opinia Cu Privire La Mesajul Poeziei Se-ntorc Iar Zilele Noroase De Stefan Octavian Iosi
Un Text De 19 Randuri Cu Titlul: Mos Craciun. VAAA ROOOG DAU COROANA!!!
Scrieți In Spatiile Punctate Numerele Naturale Astfel Încât Să Obțineți Propoziții Adevărate:a)...aparține Lui D ; 10b)...nu Aparț
Daca Doua Numere Au Suma 585. Daca Le Impartim Obtinem 8 Si Rest 18. Care Sunt Cele Doua Numere ? Va Rog Ajutati-ma !