Răspuns :
Răspuns:
Perioada Sarbatorilor de iarna este una dintre cele mai frumoase, mai ales cand este petrecuta alaturi de cei dragi, in familie. Eu și familia mea avem câteva tradiții de Crăciun iubite de noi foarte mult. Acestea sunt câteva dintre ele. În fiecare an la începutul lunii decembrie, noi cumpărăm hârtie colorată, sclipici si acuarele și toți copii se apucă de meșterit o scrisore pentru Moș Crăciun. Apoi scrisoriile le punem în cutia poștală, alături de un mic cadou pentru renii Moșului. De exemplu un morcov sau broccoli. Tradiția mea preferata este în săptămâna de dinaintea Crăciunului, când bucătăria noastră este plinade făină și miros de portocale. Toată familia contribuie la fursecurile și prăjiturile de Crăciun. Rețeta noastră preferată este cea de turtă dulce, pe care o decoram cu glazura de ciocolata și bomboane colorate. În acele zile ne transformam în niște mici bucătari iscusiți. Iar în cele din urmă, în fiecare an de Crăciun, noi păstrăm tradiția de a ne uita împreună la un film cu detectivi sau de aventura. Această activatate este perfecta pentru dimineața Crăciun, după ce primim cadourile. Acestea sunt obiceiurile familie noastre.