RO Study
👤
LavyOfficial
LavyOfficial
22-12-2020
Istorie
a fost răspuns
Urgent!!! Alege varianta corecta
Răspuns :
Ennollay
Ennollay
22-12-2020
Piramida lui Kheops.
Succes!
Answer Link
Roberta1234556
Roberta1234556
22-12-2020
Piramida lui kheops.
Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 15+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A Doi Termeni Este 932 . Daca Din Primul Termen Scad 189 ,iar Din Al Doilea 278, Ce Se Intampla Cu Suma?????
Salut Ma Ajuta Cineva Cu Tema Mea De Casa??? Tema Este :calculati Puterea A 3a Urmatoarele Fracti Zecimale:0,1 0,02 0,4 1,1 1,5 3,1
Intr-o Cutie Sunt 149 De Bile Albe,rosi Si Verzi.Stiind Ca Nr Bilelor Albe Si Rosii Sunt 101,nr Bilelor Rosii Si Verzi Sunt 123,afla Cate Bile Sunt De Fiecare C
Trei Puncte Coliniare Distincte Sunt Doua Cate Doua Extremitati Ale Unui Nr De ..?... Segmente/
Hey ! Ne-a Dat O Tema La Fizica . Care Este Forta Necesara Ridicarii Unui Corp Cu Masa De 6g ? Ai Putea Masura Aceasta Valoare Utilizand Dinamometrul Scolar ? A
Calculeaza Cantitatea De Substanta Si Masa Hidrogenului Care Se Elimina La Interactiunea A 36 G De Apa Cu a) Un Metal Monovalent b) Un Mital Divalent
Compune O Problema Care Se Rezolva Prin Exercitiul: [188+(188+58)]:2VA ROG AJUTATI-MA
1.inaltimile Unui Triunghi Echilateral Au Lungimea De 2√3 Cm .aflati Lungimile Laturilor2.dimensiunile Unui Dreptunghi Sunt √3 Si 3 Cm .aflati Masura Unghiului
Povestiti Un Vis Care V-a Impresionat Folosind Adverbe Si Locutiuni Adverbiale ! Urgent! Sau Macar Dati-mi O Idee !
Suma A 2 Numere Este 30 .Daca E le Impartim Obtinem Catul 6 Si Restul 2.Care Sunt Cele 2 Numere ?