RO Study
👤
Nichidude
Nichidude
22-12-2020
Latina
a fost răspuns
care a fost al treilea rege Roman ?
Răspuns :
Teodorateodora0066
Teodorateodora0066
22-12-2020
RăspunsTraian.............
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 16+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cu 1/4 Din Banii Pe Care Ii Avea Danut A Cumparat O Carte Iar Cu 2/3 Din Rest A Cumparat Un Dictionar .Cati Bani Avea Danut Daca I-au Ramas 9 Lei .Cat A Costat
Radical Din 4.25 .....descompus
Intr-o Clasa Sunt Cu 5 Baieti Mai Mult Decat Fete Si Fetele Reprezinta 75% Din Nr Baietilor cati Baieti Si Cate Fete Sunt
Salut ! Imi Puteti Explica Les Doubles Pronoms La Franceza ?adica Nu Inteleg Cand Se Pune C.O.D-ul Primul Sau C.O.I-ul In Propozitie Cand Apar Amandoua Si Peste
Mama A Cumparat 12 M De Dantela.Ea Vrea Sa Aplice Dantela Pe Marginile Unei Fețe De Masă De Forma Patrata Cu Latura De 2 M.cati Metri De Dantela Îi Ramane?
Intr-o Scoala Sunt 120 Elevi De Clasa A 8-a.Dintre Acestia, 65 Cunosc Limba Franceza Si 100 Cunosc Limba Engleza.Stiind Ca Fiecare Dintre Elevi Cunoaste Cel Put
Un Drumet A Mers 30% Din Drum Si Mai Are De Mers Cu 28 Km Mai Mult Decat A Mers Deja. Cati Km A Mers?
Explicati Rolul Parantezelor In Secventa : `(Plecaciunea Catre Tablou)`
Exercițiul Numarul 4.
Buna!Am De Scris O Carte Pentru Romana .Lasati-mi Va Rog Niste Idei Pentru Carte .Ea Trebuie Sa Aiba Un Antagonist Si Un Protagonist .Si Trebuie Sa Fie O Narati