RO Study
👤
Bhpbjm
Bhpbjm
21-12-2020
Informatică
a fost răspuns
va rog rapid am nevaoie
Răspuns :
Dedeandreea99oz3vts
Dedeandreea99oz3vts
21-12-2020
1- c
2- a
3-b
..........
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 61+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Realizați O Compunere În Care Să Explicați De Ce Credeți Că Mulți Autori Literari Aleg Să Vorbească Despre Copilărie Dau 5stele +multumesc
Demonstrați Că Numărul Natural Abc Scris În Baza 10 Se Divide Cu Trei Dacă A Plus B Plus C Se Divide Cu 3
Construți Cîte 2 Propoziții Cu Următoare Ortograma Va / V-a Dău Coroana
Va Rog Am Nevoie Urgent. Media Aritmetică Și Geometrică A Nr 3V7+V3 Și 3V7-V3 Dau Coroana
10. Scrieți Câte Două Fracții Echivalente Cu Fracțiile A).1 Ori 2² +1____________1 Ori 2³ + 1 Ori 2² +1B). 1 Ori 5² + 3 Ori 5 + 4__________________2 Ori 4³ + 3
Indicați Pentru Fiecare Dintre Perechile De Fracții Următoare Cel Mai Mic Multiplu Comun Al Numitorilor Și Aduceți Fracțiile La Un Numitor Comun A 1 Pe 2 Și 7 P
Vreau Și Eu O Reclamă La Lapte Amuzantă.
Câte Pronume Personale Sunt În Enunţurile De Mai Jos? Incercuiește Răspunsurile Corecte. a) Noi Am Ajuns Primii, Iar După Noi Au Venit Cei Din Familia Lon, Toți
Продолжите Рассказ По Рисунку, Используя Словосочетания: Просить Отца, Смастерить Кормушку, Спешить В Сад, Кормушка Висит. Пришла Зима. Стало Холодно. Мы Замети
2 Rewrite The Sentences Using The Correct Word.ex:There Was A Lot Of Ice It Was Very Icy1 It Isn't Raining There's No ...................2 Is The Sun Shini