RO Study
👤
Mmiha4042
Mmiha4042
21-12-2020
Limba română
a fost răspuns
De la 13 dau coroana va rog multttttt
Răspuns :
Xwoaihx12
Xwoaihx12
21-12-2020
Răspuns:
13. viitor
14. da,exista
15. imperfect
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Datimi Va Rog Enunturi Prin Care Sa Aratati Ca Mihail Sadoveanu Si Ion Creanga Au Fost Oameni De Seama Ai Poporului Roman.
Folosind Numai Numerele Alaturate (pe Fiecare O Singura Data Intr-un Numar) 7, 5, 0.a) Cel Mai Mare Numar Naturalb) Cel Mai Mic Numar Natural
Cate Fractii De Forma 3xy [sub Forma De Fractie] cu Bara Deasupra , Supra 570 Se Simplifica Prin 10. Cate Fractii Se Simplifica ? Dati Exemple. Va Rog!
Ce Exemple Puteti Da,in Contextul In Care Ati Fost Nedreptatiti De Cineva,si Cand Ati Nedreptatit Pe Cineva?
Care Sunt Formele Ciudate Din Bucegi?
Scrie Numerele Formate Din: 250 De Unitati;324 De Unitati;40 De Zeci
Intr-o Cutie Sunt 36 Figuri Geometrice ,patrate Si Dreptunghiuri,galbene Si Rosii.dintre Acestea 12 Sunt Dreptunghiuri, 16 Nu Sunt Rosii Iar13 Patrate Nu Sunt G
Mama Este Mai Invarsta Decat Fica Ei Cu 20 Ani.Acum 4 Ani Varsta Mamei Era De 3 Ori Mai Mare Decat A Fiicei.Sa Se Afle Varsta Mamei Si A Ficei.
Completati Enuturile De Mai Jos,Am Scris [o Scrisoare cea Ce Am Dorit Va Anunt...Colegi Mei Asteapta...il Respect...
Camelia A Citit O Carte Cu 84 De Pagini.An Prima Zi A Citit 8 Pagini, Iar An A Doua Zi A Citit De 2 Ori Mai Mult.Ancepand Cu A 3 Zi Si-a Propus Sa Citeasca Acel