RO Study
👤
Toaderpatrick56
Toaderpatrick56
21-12-2020
Limba română
a fost răspuns
VA ROG ‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼
Răspuns :
Dumitruandramip7fxr1
Dumitruandramip7fxr1
21-12-2020
Răspuns:
Sinonime
Antonime
Omonime
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 19+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Elemente Comune Cu Basmul Apreciezi Că Există În povestirea Moara Lui Călifar? Ce Aspecte Sunt Diferite? Dau COROANĂ
5. Determinati Toate Numerele Intregi X, Pentru Fiecare Din Situaţiile:a)x>/=-3 Si X<1;b)x>-5 Si X<1;c)x>/=-4 Si X€z6. Rezolvaţi, In Mulțimea Num
2)Completeaza Cu Numerele Lipsa:
11. Transformă Cuvintele Date În Adjective, Ca În Model.a Albi - Albit. A Munci• A Învăţa• A Dori• A Cere• A Scrie• A Cânta• A Alege- A Striga
2. Albina Zboară Din Floare În Floare După Polen. Compune O Problemă Caresă Se Rezolve În Următorul Mod:20 + 5 = 2 52 5 -7 = 1825 + 18 = 43
Pozitiv.Uniți, Prin Săgeți, Fiecare Cifră Corespunzătoare Enunţurilor Din Coloana A, Cu Litera Care Indicarăspunsulcorespunzător, Aflat În Coloana B. Va Rog Aju
Determinati Numerele Natuale A Si B Daca A×b=2058 Si [a;b]=294Am Nevoie Urgen, Asta Face Parte Dintr.o Tema De 43 De Ex, Si Nu Inteleg Nmk Din Tema Asta, Va Rog
In Ce Tari Din Europa Sunt Cele Mai Multe Perechi De Cuibaritoare?
Am De Facut Un Reportaj Pe Care Sa Il Spun In Fata Clasei Despre Dezastre Naturale Adica Ca Si Cum As Fi Un Prezentator La Tv Si Spun Despre Un Dezastru Care Se
Cine Este Deacord Cu Vaccinul Obligatoriu În România?Îmi Trebuie Urgent Pentru Religie!!!!! (eu Nu Sunt)