RO Study
👤
Kira74
Kira74
21-12-2020
Limba română
a fost răspuns
dau coroanaaa si 20 punctee
Răspuns :
Iulian7514
Iulian7514
21-12-2020
1)Eu as fi dansat pe scena.
2.Sa fi vazut ce masina frunoasa are
3.Osa merg la mare cu familia
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 76+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aflati Un Nr. Știind Că Suma Dintre Acestea Și Dublul Său Este Egal Cu 7 Întregi Cu 1 Supra 2
507km+1057km=? Cat Face
7 Menţionează Valoarea Morfologică A Cuvântului O Din Enunțurile Date.a. O Carte Are Ilustrații, Două Nu Au.b. O Fată Desenează, Alta Citește.c. Prietena Mea Ar
Fie Triunghiul ABC Echilateral, AM Perpendicular BC, M Aparține (BC), MP Perpendicular AB, P Aparține (AB), AM = 36cm. A) Determinați Lungimea Segmentului [PM]
Realizează Un Eseu De 25-30 De Rânduri Cu Tema "sănătatea Omului Și Sănătatea Mediului" Trebuie Să Ai În Vedere Următorul Plan: Factori De Risc ,efecte Ale Fact
Va Rog Sa Ma Ajutati! DAU COROANA SI 50 DE PUNCTE!
Numiti Corpurile Care Sunt Conductoare De Curent Electric.Va Rog Nu Inteleg Ce Vrea Sa Spuna Ex...
O Baterie E Formată Fin 5 Generatoare Identice Având Fiecare T.e.m E=11 V Si Rezistența R = 1 ,grupate În Serie. Bateria Alimentează Un Curcuit Format Din Rezis
Put The Words In Order To Make Questionsas In The Example. Then Give Short Affirmative(+) Or Negative (-) Answers.you /a/ Good / Reading / Book / Are /? (+)'Are
5. Bunicul A Depus La Bancă 5 640 De Lei, Iar Vecinul Său A Depus Cu 2 193 Lei Mai Puțin. Ce Sumă Au Depusi Cei Doi În Total?DAU COROANA :>