RO Study
👤
Andramarya69
Andramarya69
21-12-2020
Matematică
a fost răspuns
Rezultatul calcului 1/2-3/2 este
Răspuns :
Laura
Laura
21-12-2020
Răspuns:
-2/2=-1
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 15+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Transcrie Pasajelecare Te-auimpresionat.Scrie Titlul Altor Poeziiale Aceluiaşi Autor.Câte Strofe Arepoezia? ...Câte Versuriare O Strofǎ? ...Ce Sentimentetransmi
În Clasa Mariei Sunt Exact Trei Băieți La Fiecare Fată Maria A Numărat În Clasă Opt Fete La Ora De Educație Fizică Toți Copiii Formează Grupe De Câte Patru Câte
4. În Tabelul De Mai Jos Este Prezentată Situația Notelor Obținute De Elevii Clasei A VIII-a Dintr-o Şcoală, La Un Test La Matematică:Nota5 6 7 8 9 10Numărul El
Proiect La Geografie Despre Perla ! Dau 100 Puncte Urgent Vrggg
Folosind Informațiile De Mai Jos, Scrie Textul Unei Invitații În Spațiul Corespunzător.
Bunăă , Cine Mă Poate Ajuta ?Varianta Corectă De Răspuns:Conține Trei Vocale Cuvântul De La Punctul:a. Băiatul B. Curtea C. Toate Vă Rog! Mulțumesc! Dau Coroană
1.. Efectuează, Respectând Regulile Învățate, Pentru A Calcula Mai Rapid.a. 294 864 + 293 663 + 292 462 + 5 136 + 6 337 +7 538 =b. 386 X 99 = 386 X (100-1) =d.
Măsoară Poțiunile2 Mlsânge Dedragon5 Mlsupă Deurzici3.mlYulei Desarpe6 Ml7 Ml 4 Mllacrimi3.mlfiertură Esentă Dedesălcie Mătrăguna Mazgadefmelc Profesori:Ji8 Mlr
Bună! Vă Rog Frumos Să Mă Ajutați Cu Rezolvarea Acestei Probleme! Am Nevoie. Urgent!!!!
Găsește În Diagrama Cel Puțin 5 Cuvinte Care Denumesc Membrii Unei Familii Manual Civica(nu Stiu Daca Studii Sociale Inseamna Civica Am Pus La Nimereala Dar Est