RO Study
👤
Nanf1976
Nanf1976
21-12-2020
Matematică
a fost răspuns
pătratul numărului 12
Răspuns :
Razvan020606
Razvan020606
21-12-2020
Răspuns:
12²=144
Explicație pas cu pas:
sper ca te-am ajutat
Answer Link
Andreea61240
Andreea61240
21-12-2020
Răspuns:
[tex] {12}^{2} = 144[/tex]
12×12=144
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 44+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Read The Text Is Exercițiul 1 Again And Correct The Sentence: We Can See Trees And Cars On The Farm .....jenny's Favoritr Animal Are Sheepat The Zoo We Can See
Buna! Cine Imi Poate Spune Niste Poezii De Catre Autori Romani Si Nu Numai Care V-au Placut Pe Diferite Teme, Cum Ar Fi: Moartea, Copilaria Trecuta, Bunicii, Ra
La Dublul Diferenței Dintre Produsul 23 Și 14 Și 6 Și 19 Adună Diferența Caturilor 84 Și 6 Și 65 Și 5
Cpnstruiti Propoziti În Care Formele Ți ; V- ȘI Îmi Sa Fie Pe Rand Pronume Reflexive Și Pronume Personale
Va Rog Ajutați-mă Fratimiu Are Nevoie De Aceste Exerciții P.S. Este De Clasa A 6 - A
Schimbă Forma Verbelor De Mai Jos, Plasându-le, În Paranteză, La Timpul Perfect Compus: Îi Scriu Lui Moș Crăciun. Promite Ați Altceva Ieri! Ea Va Asculta Mer
Elena Doreste Sa Imparta Cele 79 De Creioane, In Mod Egal, In 9 Cutii.Cate Creioane Va Pune In Fiecare Cutie? Va Putea Distribui Toate Creaioanele? Justifica!
La O Florarie S-au Adus 280 De Flori: Frezii Si Lalele. Numarul Freziilor Este De 6 Ori Mai Mare Decat Numarul Lalelelor. Cate Flori De Fiecare Fel S-au Adus
Dati Sinonime Pentru Urmatoarele Expresii Din Text:a O Sfecli , A Se Lega Ca , A Pune Mana Pe , A Face Voia Cuiva , A-si Incerca Norocul , A Tine Sfat.
Cum Se Dă Numește Floarea Cu M Și Se Termină Cu R Cum Se Numește