RO Study
👤
Denisa8484
Denisa8484
20-12-2020
Religie
a fost răspuns
iisus este........si............
Răspuns :
Einstein55
Einstein55
20-12-2020
Explicație:
Iisus
este
înțelept
si
puternic
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Zonele De Vegetatie Ale Bazinului Hidrografic Volga
Puteti Sa Ma Ajutati Si Pe Mne? Cum Se Spune In Engleza La: Televizor Care Mia Placut Foarte Mult M.am Distrat Foarte Mult M.am Bagat La Culcare Va Rog
Scrieti O Compunere De 15-20 Randuri In Care Sa Folostiti Cat Mai Multe Complemente Circumstantiale. Subliniati-le.
Tata A Plecat Cu Automobilul Spre Baia Mare Avand Motorina In Rezervor 7/9 Din Capacitatea Lui Maxima Care E De 63 Litri.Dupa Un Drum De 400km A Constatat ca Ma
Costel Are 46 Lei . Tata Ii Mai Da 18 Lei . Cati Lei Ii Mai Trebuie Lui Costel Pentru A Merge Intr-o Excursie Care Costa 80 Lei ? Rog Raspuns Pentru Clasa
O Compunere Cu Titlul 'Cu Hristos Pe Cararile Vacantei', Cu Caracter Religios.
Caldura Degajata Prin Arderea Completa A Unui Kg De Benzina Este Suficienta Pentru A Incalzi Cu 1 C Un Kg De Benzina? Justificati Raspunsul!
Caracterizati , Pe Scurt Clima Temperat Continentala Rece Din Nordul Usa
Va Rogg Spunetimi Si Mie O Compunere Cu Titlul ‚‚cearta Notelor Muzicale''. Sa Fie Cat De Mare Puteti.Va Rog Frumos Din Toata Inima Ca Am Nevoie Neaparat.
Explica Rolul Semnului Exclamarii In Enuntul: Cat N-ar Fi Dat Acum Frunza Pe O Picatura De Ploaie! Pentru Clasa A 8a.. Va Rog Frumos!