RO Study
👤
Mariamarin65
Mariamarin65
20-12-2020
Matematică
a fost răspuns
comparati:
5^8 cu 2^15+2×4^7
Răspuns :
Аноним
Аноним
20-12-2020
Explicație pas cu pas:
5⁸ > 2¹⁵+2+4⁷
2¹⁵+2×4⁷
2¹⁵+2¹⁵
2¹⁶
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Compunere Cu Tema Vacanta De Craciun Folosind Substantive Proprii---adica Sa Se Inceapa Cu Litera Mare(pentru Cei Care Nu Stiu) urgent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Poate Sa Imi Explice Cineva Cum Se Despart Cuvintele In Silabe Dupa Structura? NU DUPA CUM SE PRONUNTA!!!
Stabiliti Din Fragmentul Propus Verbele Si Analizazi Morfologic ... Multumesc Mult :*:*:* Spun Tatii Ca Mi-i Sete Si-mi Face Semn Sa Beau. Ametitoare Apa,ce-ntu
Coroana ! ! ! Ex 3 ! ! !
Determinati Toate Numerele Naturale De Forma Abc Cu Bara Deasupra Care Impartite La Ba Cu Bara Deasupra Dau Catul 4 Si Restul Bc Cu Bara Deasupra-8
Un Corp De Fier Avand Forma Unui Cub Cu Latura L1=0,2m Se Sprapune Peste Alt Corp Din Aluminiu Care Are L=80 Cm, L=40 Cm Si H=0,4 . Determinati: a) Volumele V1
Cati Dovleci Pot Mânca 4 Mistreți În 4 Zile Știind Ca Mâncăciosi Cum Sunt Mistreții Iau Masa De 4 Ori Pe Zi ?presupunând Ca În Gradina Bunicului Sunt 100 De Dov
VA ROG DAU CORONITA SI 30 PUNCTE Completati Tabelul Cu Cuvintele Care Creeaza Tabloul Pustietor Al Umei Expeditii In Desertul Torid Verbe Substantive
Pune La Modul Indicativ Perfect Simplu Pers 1a Si A 3a Singular Verbele:a Veni,a Atribui, A Locui,a Privi,a Lipi
Mariti Imaginea Pentru A Vedea Mai Bine Repede Repede Acela Cu Clovnul Cu Literele A) B)c) Cu Sariturile