RO Study
👤
Adaria142
Adaria142
19-12-2020
Ed. tehnologică
a fost răspuns
subiectul 2
punctul A
Răspuns :
Erikacorunga
Erikacorunga
19-12-2020
Răspuns:
coborârea,marină,
Explicație:
aerului
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Inseamna ''Qu'est-ce Qu'ils Veulent Connaître?''
Cine Imi Spune Care Este Definitia Substantivului Nu Il Gasesc Pe Google Va Rog Ajutatima Nu Mil Mai Amintesc
SE Considera ABCDA'B'C'D' Cu AB=6cm .Distanta Dintre Punctele A Si C' Este Egala Cu ......cm . As Vrea Sa Stiu Cum Se Afla Distantele
Realizeaza Expansiunea Cuvantului Subliniat Din Enuntul Urmator Si Precizeaza Tipul Subordonatei Obtinute: Caii Care Participa La Curse Sunt Supusi Unui Examen
Ma Ajutati Si Pe Mine La: Scrieti Raportul Numerelor: A)15 Si 41; B)3 Si 10; C) 200 Si 25; D)36 Si 45.
Am Nevoie Urgent De Ajutor Va Rog Mult Sa Ma Ajutati Si Pe Mine Cu Niste Sinonime:-trunchii Vecinici:-harnici Unde:-de Noroc I-s Umezi Ochii:-cobza Tine Hangul:
Ce Inseamna/ce Sunt: Codorişte Şi Ghintuleţe?
Se Considera Functiile F:R⇒R,f(X)=2x+b Si G:R⇒R,g(x)=ax+6. Determinati Functiile, Stiind Ca Punctul De Intersecti A Celor Doua Grafice EsteA(1;1)
Fie Triunghiul Abc Cu M(ABC)=m(ACB).Demonstrati Ca Distanta De La B La AC Este Egala Cu Distanta De La C La AB.
Intr-o Clasa Sunt 25de Elevi 5 Cunosc Engleza,6 Nu Cunosc Franceza,7nu Cunosc Germana,4 Nu Cunosc Spaniola Cati Cunosc Cele 4 Limbi?(clasa A 4-a)