RO Study
👤
Pascalandrei05
Pascalandrei05
18-12-2020
Matematică
a fost răspuns
Comparati: 9²⁷□27¹⁸
Răspuns :
Sandokanthetiger
Sandokanthetiger
18-12-2020
Răspuns:
9^27=27^18
Explicație pas cu pas:
9^27=3^(2*27)=3^54
27^18=3^(3*18)=3^54
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dă Exemple De: a) Corpuri Fizice Cu Aceeasi Forma Sau Utilitate Dar Substante Diferite b) Corpuri Fizice Diferite Ca Forma , Dar Din Aceeasi Substanta Va Rog
Explicati Proverbul Cartea E Prietenul Care Nu Te Insala Niciodata
Completati Astfel Incit Sa Obtineti O Propozitie Adevarata. c)Daca Distanta Dintre Doua Drepte Coplanare Este Diferita De 0,atunci Dreptele Sint --------(cuvint
1+2+3+...+100-51-52...-102
Știe Cineva Poezi Despre Muzică Sau Artă Care Să Nu Fie Foarte Lungi Dar Nici Foarte Scurte . Va Rog Frumos ! Am Început Liceul Și Am Nevoie De O Poezie Care Sa
Va Rog Am Nevoie De 3 Povesti Scurte Scrise De Autori Romani !!multumesc Celor Care Vor Sa Ma Ajute !!
Imaginează-ți Că Ești Președintele Unei Organizații De Protecție A Animalelor Și Scrie O Compunere.
Numiti Profesiile Contemporare Al Persoanelor Implicate In Producerea Cartilor 4 Nu Mai Mult
Va Rog Sa Ma Ajutati Si Pe Mine La Urmatoarea Problema:Din Ce Numar Trebuie Scazut De 7 Ori Cate 7pentru A Se Obtine Un Numar Cu 7mai Mare Fata De Triplul Lui 7
Un Text 5-7 Prop In Care Sa Evidezii Importanta Zborului Pentru Pasarile Calatoare