RO Study
👤
Paulagurau222
Paulagurau222
18-12-2020
Matematică
a fost răspuns
(-2)×3-6= cum serezolva
Răspuns :
Аноним
Аноним
19-12-2020
Răspuns:
(-6)-6= -12
Răspuns
Explicație pas cu pas:
(-2)×3= -6
-6-6= -12
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
- 3 La Puterea 0 + Radical Din 72 : Radical Din 18 =
La Un Concurs ,doi Elevi Au Obtinut Impreuna 195 De Puncte.stiind Ca Primul Clasat A Obtinut De Doua Ori Mai Multe Puncte Decat Al Doilea,afla Cate Puncte A Cas
O Piesa Are Forma De Paralelipiped Dreptunghic Cu Dimensiunile De 40,40 Si 60 Cm. Care Este Masa Piesei,daca Densitatea Materialului Din Care Este Fabricata Pie
De Pe Cel Mai Inalt Punct Al Unei Sfere De Raza R=3cm Aluneca Liber In Jos Fara Viteza Initiala Un Mic Corp . La Ce Distanta Pe Verticala Fata De Punctul De Por
Va Rog Spuneți-mi 2 Plante Nocturne Inafara De Regina Nopții Si Laur
O Scoala Are 3 Niveluri Cu Cate 11 Sali De Clasa Pe Fiecare Nivel .Intr-o Sala Sunt 20 De Banci .Scoala Functioneaza In Doua Schimburi.Intr-o Zi In Schimbul 1
Care Sunt Cifrele Care Daca Sunt Puse Ultimele La Un Numar Sau Cifra Suntem Siguri Ca Nu Este Patrat Perfect (stiu Ca Am Explicat Foarte Prost Dar Nu Am Avut Ni
Buna Ziua Ma Ajutati Cu O Propozitie In Care Sa Folosim Urmatoarele Cuvinte :depărtare,înăuntru Si Putine
Comune O Problema Folosind Desenul
Intr-o Cutie Sunt 86 De Bile. Din Acesta 19 Sunt Albe Cu 36 Mai Multe Bile Roșii,iar Restul Bile Verzi.Câte Bile Verzi Sunt?(P.S E De Clasa I )