RO Study
👤
Georgi0701
Georgi0701
18-12-2020
Matematică
a fost răspuns
am nevoie urgent va rogg
Răspuns :
Luoana713
Luoana713
19-12-2020
Răspuns:
II subiect
1 C
2 A
3 B
I subiect
2 12
3 60
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
La Olimpiada De Matematica Se Acorda 2 Ore Pentru Rezolvarea Subiectelor . Dupa Ce A Rezolvat Exercitiile , Valentin Constata Ca Au Trecut De Trei Ore Mai Putin
Un Motor Termic Cu Randamentul De 0.4 Primeste O Caldura De 160 Kilo Juli.Aflati Lucrul Mecanic Efectuat.
Explica In Maximum 5 Randuri Rolul Intrebuintarii Verbelor La Timpul Imperfect din Strofa:Pe-atunci Eram Falnic Avant....Priveam ,dintre Oameni ,spre SteleMai
As Vrea Caracterizare Lui Praslea Cel Voinic Din " Praslea Cel Voinic Si Merele De Aur " ( Sa Fie Pentru Clasa A 5-a Si Nu Copiata De Pe Google Ca Nu Ma Ajuta )
Dupa Ce A Parcurs O Treime Din Drum Un Calator Constata Ca Mai Are De Parcurs 5 Km Pana La Jumatatea Drumului. Care Este Lungimea Drumului?
Am Nevoie De O Compunere Despre Opinia În Legătură Cu Tema Protejării Animalelor.
Ma Ajutati?VA MULTUMESC. :)3. Determinati Aria Unui Patrat Stiind Ca Raza Cercului Inscris In Acesta Este De 7 Cm4. Aflati Lungimea Laturii Unui Hexagon Regulat
Cine M-a Poate Ajuta Lamacest Exercițiu ?
In Trei Saci Erau 653kg Cu Faina . Dupa Ce Din Fiecare Sac S-a Luat Aceeasi Cantitate De Faina , In Primul Sac Au Ramas 28 Kg , Iar In Al Doilea O Cantitate De
Salut!:-) Am Nevoie De lectia De La ,,Razboiul Rece'' Clasa A7a Si Ar Trebui Sa Raspunda La Intrebarile: De Ce Se Numeste Asa? Pe Ce Cai S-au Luptat?Si Sa