RO Study
👤
DanDiana59
DanDiana59
18-12-2020
Matematică
a fost răspuns
Ofer 15 puncte ajutor
Răspuns :
Anybalan89
Anybalan89
18-12-2020
Sper ca te am ajutat!!!!!!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imi Spune Cineva Cum Se Rezorlva 3²⁸:9¹³ Chiar Nu Mai Stiu Cum Se Fa Ea Va Rog Repede Dau Coroana
Se Considera Functia F:R-R,f(x)=x^2-4x+2.Determinati Numerele Reale A Pentru Care F(a)=2. Va Rog Am Nevoie Urgent De Rezolvare Completa!!
Bună.Ajutațimă Vă Rog Frumos.Vă Rog O Felicitare De Xi De Naștere Pentru Învățătoare De 40/50 De Rănduri Vă Rog.Dar Să Fie Foarte Frunoasă Vă Rog Din Suflet.Est
Povestea ;Colt Alb Pe Scurt .
Ce Cantitate De Acetona Este Necesara Pentru A Prepare 12 Kg 2 Propanol Daca S-a Lucrat Cu Un Randament De 75%?
În Triunghiul ABC (AD) Este Bisectoarea Unghiului BAC. D € (BC), DE || AB, E € (AC) Calculați DE Știind Că AB Egal 10 Cm Și AC Egal 15 Cm
42,4 G Compus Monocarbonilic A Este Supus Unei Reacții De Condensare Crotonica Cu Acetona In Raport De 2:1. Se Formează 46,8 G Produs De Condensare. Care Este C
Partea Intreaga A Numarului[tex]\dfrac{1}{1-x}, Unde \: X = \dfrac{3}{1^{2} \cdot2^{2} } +\dfrac{5}{2^{2} \cdot3^{2} } +\dfrac{7}{3^{2} \cdot4^{2} } +.....+\dfr
Va Rog!!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Tudor Va Participa La Un Concurs De Înot. El Va Pleca Sâmbăta La Baia Mare. Prima Proba Spate O Va Avea Luni, Iar A Doua Probă Bras, Miercuri. Vineri Se Va Înto