RO Study
👤
Sisinel
Sisinel
09-04-2015
Limba română
a fost răspuns
care este pomul veveritei preferat
Răspuns :
Anaelena123
Anaelena123
09-04-2015
Din ce moment ce veverita mananca ghinde, iar ghindele vin din stejari, raspunsul este stejarul.
Answer Link
Abcdefghiîjk
Abcdefghiîjk
09-04-2015
Eu cred ca e stejarul.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 79+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Mai Am 2 Exerciții Si Gata....pe Langa Astea.....Ma Ajutati Va Rog
Cum Crezi Ca A Fost Posibila Destinderea?(1963-1975)Au Devenit Oamenii Politici Mai Înțelepți?(sec Xx)Vă Rog Frumos Rapid. Dau Coroanaaaa!!
Answer The Questions In Exercise 8 So They Are True For You.Use Short Answers.In Imagine Aveti Exercițiul 8!Va Rog Să Mă Ajutati!Mulțumesc!♥
Cel Mai Mare Numar Par Din 5 Cifre Distincte
6. Observă Numărul De Propoziții Separate Printr-o Bară Oblică Din Comunicarea De Mai Jos. Menţionează Numărul Depredicate Din Aceeași Comunicare.Avem O Istorie
La Un Spectacol De Teatru Participă 200 De Elevi. O Cincime Din Ei Sunt În Clasele1, Jumătate Din Rest Sunt Elevi În Clasa A 2 -a , Iar Ceilalți Sunt În Clasele
6x+11<-7 Ce Explicatie
Rapid Dau Coroana Dar Vreau Rezolvarea
Va Rog Ajutor ! Dau Coroana De 50 De PuncteAlege Din Text Sau Referat Apoi Alcatuiti Un (text Sau Referat) Si Acesta Sa Fie Vorba Despre Copilarie.urgent !!!
Aratati Ca Daca A,B,C Reprezinta Masurile Unghiurilor Unui Triunghi, Atunci Sunt Adevarate Relatiile: [tex]\frac{sinA + SinB - SinC}{cosA+cosB+cosC-1} = Ctg\fra