RO Study
👤
Harrydamian11
Harrydamian11
18-12-2020
Biologie
a fost răspuns
Ce plane subacvatice exista?
Răspuns :
Ioancarpa686
Ioancarpa686
18-12-2020
Răspuns:
alge,frunze de mare și mai multe dar atâtea știu eu
Answer Link
Andrew08
Andrew08
18-12-2020
Nufar, Iris, Papura, Coada Calului
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Citește Un Număr Natural K. Să Se Stabilească Dacă k poate Fi Scris Ca Sumă De Trei Numere Naturale Consecutive.
Completeaza.a)la Sfarsitul Propozitiilor Care Exprima O Constatare Se Scrie_ _ _b)la Sfarsitul Propozitiilor In Care Se Cere O Informative Se Scrie Semnul_ _ _c
Distanta Dintre Doua Orase Este 7208 Km.Doua Trenuri Pleaca Din Cele Doua Orase,in Acelasi Timp,unul Spre Celalalt.Pana La Ora 13 Primul A Parcurs 1204 Km,iar A
CONCLUZII DESPRE ACORDAREA PRIMULUI AJUTOR.
ORDONATI CRESCATOR NUMERELE 9 LA PUTEREA 8 , 27 LA PUTEREA 7, SI 81 LA PUTEREA 6 , 3 LA PUTEREA 20 . DACA IMI REZOOLVATI EXERCITIUL DAU SI CEL MAI INTELIGENT R
1. Identificati Verbele Din Textul Urmator, Precizati Daca Sunt Predicative Sau Copulative Si Indicate Conjugarea Acestora::"Era O Vreme Departata, Cand Iubeam
Mihai Zice: '' Ma Gandesc La Un Numar . Sfertul Sau Este Cu 138 Mai Mic Decat Suma Numerelor 379 Si 156". La Ce Numar S-a Gandit Mircea?
Semnificatia Versurilor Poeziei O Noapte De G.Topîrceanu.
Imi Trebuie Si Mie Un Tex Format Din 8enunturi In Care Sa Folosesc De Trei Ori Ghilinelele Va Rog Frumos
Aratati Ca Nr X=1+2+3+...+38 Este Divizibil Cu 13(fara A Calcula Efectiv Suma) Multumesc! ^_^