RO Study
👤
Noo92
Noo92
18-12-2020
Fizică
a fost răspuns
Ecuația calorimetrica. Metode de lucru (studiu)
Răspuns :
Denisastoianelena
Denisastoianelena
18-12-2020
Răspuns:
|Q primit|=|Q cedat|
Explicație:
La metode de lucru nu stiu:/
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ex 5 Poza E Sus Va Rog
Salut. Am O Nelamurire Legata De Exercitiul De Mai Jos 3^x Ori 2^x+1 = 72 Stiu Ca X Trebuie Sa Dea 2, Insa Se Poate Rezolva Si Egaland Bazele Daca Il Scriu Pe 7
Maritide 24 De Ori Toate Numerele Consecutive Pare Cuprinse Intre 183 Si 189? Va Rog Raspundeti
A) Mediatoarea Unui Segment Este... B) Un Punct Situat Pe Mediatoarea Unui Segment Are Proprietetea... C) Mediatoarele Laturilor Unui Triunghi Sunt... Intr-un P
As Vrea Rezolvarea Corecta Si Completa A Acestui Exercitiu. Nu Ma Pricep La Sisteme. Ms Mult!
Care Sunt Modurile De Expunere Din Baltagul?Si Exemple(unul) Plz!Dau Coroana!REPEDE!PANA LA 4DIMINEATA!
Un Corp De Masa M=10 Kg Este Rotit Cu Turatia N=120 Rot/min. Sa Se Calculeze Viteza Unghiulara Si Viteza Liniara, Daca Lungimea Cablului De Care Este Legat Corp
Pe 9 Napolitane Daniela Plătește Cu 15 Lei Mai Mult Decât Pe 4 Napolitane. Vecina Sa Dorina Cumpăra 6 Napolitane Identici Cati Lei Plătește Dorina? Va Rog Ajut
AJUTOR!AM NEVOIE DE TOATE SUBPUNCTELE!DAU COROANA ȘI PUNCTE RĂSPUNSULUI COMPLET,MULTUMESC
Intreitul Unui Numar A Fost Marit Cu 7.Rezultatul Obtinut A Fost Mărit De 8 Ori Iar Produsul Obtinut Micșorat Cu 7,a Fost Micșorat De 5 Ori,obtinandu-se 29.care