RO Study
👤
Enesimona95
Enesimona95
18-12-2020
Geografie
a fost răspuns
părerea mea despre paduri
Răspuns :
Craciunandreea98
Craciunandreea98
18-12-2020
Răspuns:
Părerea mea despre păduri este ca sunt foarte frumoase și vara sub ele este umbra
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 62+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Pe Un Cerc De Centru O, Cu Diametrul 30 Cm Se Iau Punctele C Si D, Astfel Ca CD=15 Cm. A) Arcul Mic CD Are Masura... B) Distanta De La O La Coarda [CD] Este..
Doi Vecini Au Proprietatile In Forma De Patrat Cu Suprafetele Date 900m Patrat2601 M Patrat Intre Cele Doua Proprietati Exista Un Gard Viu .Cele Doua Pro
Se Considera Sirurile: 2010,2006,2002, ..., 2 Si 2010,2002,1994, ..., 2. A)Scrieti Al 4-lea Si Al 5-lea Si Al 6-lea Termen Pentru Fiecare Sir. B)Determinati Num
In Triunghiul ABC,consideram Punctul M∈ (BC) Si Construim MN II AC Si MP II AB ,unde N ∈( AB),iar P∈ (AC).Aratati Ca Triunghiul NBM ~Triunghi PMC
Mereu Se Vor Tot Bate, Tu Vei Dormi Mereu am Nevoie De Rolul Expresiv Al Repetitiei De Precizat
Un Magazin Face O Reducere De 10 La Produsele Electrocasnice,astfel Ca Un Frigider Costa Acum 1080 Lei.reducerea A Fost De :
Ce Înseamna A ,,U,, B. U Sus A ,,U,, B. U Intors A\B. \ Slesh. Intors
Un Mos Si O Baba Vor Sa Vanda O Gaina. Mosul Vinde Gaina La 2 Babe Cu 25 Lei(12,50 Pune Fiecare Baba). Cand Se Intoarce Acasa Nevasta Ii Spune Ca A Vandut Prea
Care Sunt Modurile Predicative Si Nepredicative? Se Acorda 37 De Puncte :P
Am Un Exercitiu Va Rog In Special Minnie 1)Determinati Probabilitatea Ca Aruncand Un Zar Sa Apara Un Numar Par(pe Fata De Sus) b)Determinati Probabilitatea Ca A