RO Study
👤
Laura8114
Laura8114
17-12-2020
Limba română
a fost răspuns
......................
Răspuns :
Alexandramilena2000
Alexandramilena2000
17-12-2020
Explicație:
Da, sunt de acord. Mi se pare corect
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rezolvati :√2x+√2-x=2-√2
1.SUMA NUMERELOR PAGINILOR FOII SITUATE LA MIJLOCUL UNEI REVISTE ESTE 21.CATE PAGINI ARE REVISTA?2.LA O INTALNIRE AMICALA DE SAH IAU PARTE 4 JUCATORI.FIECARE A
Continuă În 15-10 Rinduri,povestirea:,,Era Sfîrșit De Martie.Într-o Zi De Vineri,mă Întorceam De La Școală.Mă Gîndeam La Ale Mele,fără Să Observ Ce Se Întimplă
Intr-un Bloc sunt 18 Apartamente Cu doua Sau Trei Camere, In Total 42 de Camere.Cate Apartamente Cu doua Camere Sunt In Bloc?
Cel Mai Mic Numar Natural Diferit De Zero Care Ompartit La 25 Da Catul Diferit De Zero Si Restul 19 Este Egal Cu
Traduceti In Franceza:-Aceasta Este camera Ta?-Nu, Nu Este Camera Mea, Este Camera Fratelui Meu.-E Draguta. Este Mica Si Luminoasa.
Un Cuv. Care Rineaza Cu NOI (sa Fie Cuv. Legat De Primavara)
Cum Se Calculeaza : 8 - 3√7 + [tex] \frac{1}{2} [/tex] ( 3 + √7 ) ² ,, / '' Asta Inseamna Supra
Indentificati Adverbele Din Textele De Mai Jos ,aratati Ce Functie Sintactica Au Si Grupati Intr-o Coloana Adverbele Care Nu Pot Avea Grade De Comparatie ..
Ajutor!!!! 1)construiti Un Enunt In Care Numeralul Amandoi Sa Fie In Cazul Genitiv2)alcatuiti Doua Enunturi In Care Numeralul Ambii Sa Aiba Valoare Substantival