RO Study
👤
Andibanga
Andibanga
17-12-2020
Matematică
a fost răspuns
Doar b) d) . Multumesc! (70 puncte)
Răspuns :
Marriia7
Marriia7
17-12-2020
sper ca te am ajutat =)))
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intr-un Cos Sunt Mere .maria Ia 1\5 Si Inca 4. Dupa Ce Radu Ia 1\5 din Rest si Inca 3 Mai Raman 13 Mere.Cate Mere Au Fost In Cos.
Heyy !:) Am O Problema La Fizica La Care Nu Sunt Sigura Ce Sa Raspund : "In Experimentele Pe Care Le-ai Efectuat,interactiunile Electrice Deveneau Evidente Doar
Va RogAm Nevoie Urgenta De Rezolvarea Temei La Romana.Exprima-ti Punctul De Vedere despre Urmatoarea Afirmatie A Lui Mircea Scarlet,din Istoria Poeziei Romanes
Ce Triunghi E Acela Care Are Laturile :ab= 8 Cm ac= 8 Radical Din 2 Cmbc= 8 Radical Dfin 3 Cm
Intr-o Cutie Sunt 36 Figuri Geometrice Patrate Si Dreptunghiuri Galbene Si Rosii.Dintre Acestea 12 Sunt Dreptunghiuri 16 Nu Sunt Rosii Iar 13 Patrate Nu Sunt Ga
Raportul Dintre Diametrul Lunii Si Diametrul Pamantului Este 3/1.Raportul Dintre Diametrul Soarelui Si Diametrul Pamantului Este 108/1 .aflati Raportul Dintre D
Am Si Eu Doua Probleme De Rezolvat Prin Metoda Figurativa.Va Rog Frumos! Problema Nr.1:Suma A3 Numere Este 246.Al Doilea Numar Este De Doua Ori Ma
Propozitii Cu Cuvantul Verde Sa Fie Substantiv Si Adjectiv
Traduceti Enunturile Din Limba Franceza In Limba Romana Gilbert Accompagne Marguerite A La Gare. elle Part En Voyage. Elle Va En Espagne, Dans Un Villang
Corectati Greselile:Care Il Doresti?.Romanul careni L-a Recomandat profesorul Nu Este La Biblioteca .Asta Am Cumparat-o Azi .Ingrijeste Copii..Am Chemat Toti Co