👤

o compunere cu titlul noaptea in padure in care sa utilizati:vazduh intunecat,noapte rece,bufniuta infricosatoare,cer inorat,luna intristata,noapte pustie,frunze miscatoare,ploaie de vara.dau 12 puncte si COROANA.

Răspuns :

Intro vacanta de vara am fost nevoiti sa innoptam in padure. Nu aveam la noi corturi asa ca am folosit doar sacii de dormit.Era o noapte rece. Un vazduh intunecat ne inconjura si ne dadea fiori reci. Luna intristata era regina peste tot acest peisaj de basm.Copacii cu frunze miscatoare adaposteau o bufnita infricoatoare care scotea sunete ciudate de-ti ingheta sangele in vene.Parca padurea era pustie iar asta ne tinea treji. A doua zi a inceput o ploaie de vara calduta. Am plecat din padure fara sa ne mai uitam in spate.
Intr-o zi frumoasa de primavara am hotărăt sa mergem intr-o excursie.Era dupa-amiaza se facea noapte bufnita a inceput sa cante triluri dumnezeiesti Ana auzise niste sunete infricosatoare era foarte intristata noapte ca s-ar putea intampla ceva.Revenise anotimpul vara pe la micul dejun in padure incepuseră o ploaie de vara.Alex mergea intr-o plimbare prin padure noaptea.Era o noapte foarte pustie peste tot erau frunze miscatoare care misinau pamantul.Alex se ratacisera intr-un vazduh intunecat.Afara era o noapte rece si cerul era înorat si luna rea intristata.Asa ca Alex a regasit cortul famiiliei lui si a zburat de fericire...Sper ca te-am ajutat