RO Study
👤
Jeneadolghier
Jeneadolghier
17-12-2020
Biologie
a fost răspuns
mediul social al unui elev este?
Răspuns :
Carla6553
Carla6553
17-12-2020
Clasa(☞ ͡° ͜ʖ ͡°)☞¯\_(ツ)_/¯(•̀ᴗ•́)و(;´༎ຶٹ༎ຶ`)ᕕ( ᐛ )ᕗ( ͠° ͟ʖ ͡°)(つ .•́ _ʖ •̀.)つ(•̀ᴗ•́)و( ͠° ͟ʖ ͡°)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Datimi Va Rog Frumos O Ecuatie De Gradul Al II-lea.. Rezolvata, Si Cu Formulele Folosite
Cum Aflu Latura Unei Piramide Regulate (de Ex VB) Daca Stiu Înălțimea Egala cu 1.5 ??
Ionel,Mircea Si Liviu Au Impreuna 180m Pentru Sfoara Unui Zmeu.Cantitatea Fiecaruia Este Reprezentata De Trei Numere Pare,consecutive.Cati Metri De Sfoara Are F
Cate Dale In Forma De Patrat Cu Latura De 4 Cm Sunt Necesare Pentru A Acoperi O Podea Dreptunghiulara Cu Dimensiunile De 3,88 M Si 2,56 M?
Ma Ajutati Va Rog.Multumesc1 .Fill In The Blanks . Use Will Or Won'ta) Tomorrow Is Chrismas' Eve. We _________ Decorated A Fir Tree And _____sing Carols.b) My P
Numele Celor 2 Orase Din Canada Legate De Cea Mai Importanta Magistrala Feroviara Transconntinentala.VA ROG!
Am Nevoie De Un Referat In Engleza Despre Marea Britanie Si Nu Stiu Ce Sa Spun...
Rezolvati Ecuatia [3 (2x-7)+11]:2-9=1...... Multumesc
Intr-o Clasa Sunt 25 De Elevi. 17 Elevi Cunosc Foarte Bine Limba Engleza Iar 18 Elevi Cunosc Foarte Bine Limba Franceza. Cati Elevi Cunsc Ambele Limbi Foarte Bi
Construiti Un Enunt In Care Un Verb La Modul Supin Sa Aiba Functia Sintactica De Complement Circumstantial De Scop .