RO Study
👤
Anonim
Anonim
17-12-2020
Studii sociale
a fost răspuns
Cand semnează România Conventia???
Răspuns :
Delia7816
Delia7816
17-12-2020
Răspuns:
17 august 1916
Explicație:
convenția cu Antanta
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcatuiti-mi Si Mie O Compunere In Engleza, Nu Foarte Grea Cam De 15 Randuri Cu Titlul "If I Were A Princess" Pt Ca Nu Am Nici O Idee.
Mai Mulți Copii Vor Să Cumpere Împreună Materiale Pentru Un Proiect Școlar Dacă Fiecare Elev Contribuie Cu Câte 20 RON Mai Sunt Necesari 20 RON Pentru Cumpărare
Am Nevoie De Un Model Pentru Caracterizare A Unui Personaj, Ma Puteți Ajuta?
Salut, Mii Se Dă Un Acoperiș În Formă De Piramidă Patrulateră Regulată Iar La Punctul A Mii De Cere Așa: De Câți Metri De Tablă Ai Nevoie Pentru A Îl Acoperi,
Martie Este Prima Luna Din Anotimpul Cald . Fuctia Sintactica Si Valoarea Morfologica A Cuvintelor DIN ANOTIMPUL Si CALD
Exercițiul 3 , Multumesc
Ajutorrrrrrr!!!! Explica Cu Referire La Regulile Cunoscute Aplicarea Tuturor Semnelor De Punctuație In Exemplul Dat. ”-Bine, Tata, S-a Făcut.Cind Plecam?”
In Diagrama Următoare Sunt Reprezentați Pe Ani Calendaristici Numărul De Participanți La Concursurile Școlare Dintr-o Unitate Școala Pe Ultimii Cinci Ani. Confo
Rezolvati In R Ecuatia: (foto)
1.Calculati: 0,5+0,5 X 5 La A Doua 2.Solutia Ecuatiei 5x-3=27 Este ..... 3.Caculati: 2,5+1,(3) 4.Calculati Media Aritmetica A Numerelor 32 Si 50 5.Calculati (x+