RO Study
👤
Sofiadam150408
Sofiadam150408
17-12-2020
Arte
a fost răspuns
Помогите пожалуйста!!!
Răspuns :
Danielanae
Danielanae
17-12-2020
Răspuns:
nfm the white door and in the less you
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
VA ROG !!! Daca Puteti Sa Imi Si Explicati1) Rezolvarea Calculului (2 Supra √2 - 3 Supra√3)·√6 + (3supra√18 - 10 Supra√75 )(-√6) Este Egal Cu... 2) Media Geomet
Vreau Si Eu Un Dialog Pe Tema Prieteniei.
1. Afla Termenul Necunoscut 24000+72:2+9X(a-796):36-24035=22. Un Elev Are O Suma De Bani Din Care Cheltuieste Altfel :- Pentru A Cumpara O Uniforma Scolara Che
Cu Cat Este Mai Mic Cel Mai Mare Numar De Unitati Decat Rasturnatul Lui 91 ? Un Gospodar Are In Curtea Sa 12 Rate Si Cu 5 Mai Multe
Care Este Legatura Dintre Titlul Drumul,de Marin Sorescu Si Continutul Textului?
ABCD Este Un Paralelogram Cu AB= 9cm Si BD= 12cm, AB Perpendicular BD. Calculati Perimetrul Paralelogramului. AJUTORR VA ROG
Identificati Valoarea Morfologica Si Sintactica Pentru Cuvintele Din Enuntul:Pe 23 Iulie,Fundatia Calea Victoriei Ii Invita Pe Cei Mici La Cea Dea 2-a Incursiun
Cine Imi Face Si Mie O Compunere In Care Sa Iti Exprimi Opinia Despre Importanta Luptei Impotriva Poluarii Aerului? Va Rog Frumos :D
ABCD Este Un Paralelogram Cu AB= 9cm Si BD= 12cm, AB Perpendicular BD. Calculati Perimetrul Paralelogramului. AJUTORR VA ROG
Intr-o Cutie Avem Un Numar De Bomboane.Daca Le Impartim In Mod Egal La 4,6,8 Sau 9 Copii,raman De Fiecare Data 2 Bomboane. a)verificati Daca In Punga Pot Fi 146