RO Study
👤
Anonim
Anonim
16-12-2020
Matematică
a fost răspuns
54 este multiplul lui 18
Răspuns :
Venom68
Venom68
16-12-2020
Nu. Multiplii lui 54 sunt : 108,162,214 etc
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 87+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Compune O Problema Dupa Ex: 48-48:8-48:8:3
Heelp!Am De Facut O Tema La Limba Romana!Am De Facut Un Basm In Care Eu Sunt Personaj!!!Va Rog Sa Ma Ajutati!
Un Dreptunghi Are Lungimea De 16cm Iar Latimea Este Cat Jumatatea Lungimi.Sa Se Afle Latura Unui Patrat Cu Perimetrul Egal Cu Al Dreptunghiului.
Ce Ansemna Pt Tine Patria Si Poporul Roman Va Rog Sa Ma Ajutati Urgent Ami Trebuie Pt Maine Urgent E Pt Civica Tema Va Rog Mult
La Un Magazin Sunt 1158 Perechi De Pantofi. Aflati Numarul Acestora Dupa O Crestere Cu 50%
Care Sunt Cauzele Aparitiei Bolilor Ereditare?
Dacă Ab – B = A(b + 6), A B Şi A Se Divide Cu B, Atunci Suma Cifrelor Numărului Ab Scris În baza Zece Este: a. 5; B. 10; C. 12; D. 14.
Perimetrul Total Al Unui Dreptungi 240.lungimea Dreptunghiului Este De 3 Ori Mai Mare Decatlatimea.Afla Marimile Laturilor Dreptunghiului.
Aratati Ca, Pentru Orice Numar Real X, Are Loc : (x+5) Totul La A 3 A - X - 5 = (x+4)(x+5)(x+6) , Plsss Heelpp Cat Mai Rapid, Mersi
Geografie: Citiți Cu Atenție Afirmațiile De Mai Jos Și Stabiliți Dacă Sunt Adevărate Sau False. 1.Olanda Este Supranumita " Țara Lalelelor" Si "tara Morilor De