RO Study
👤
Alinapricop720
Alinapricop720
16-12-2020
Engleza
a fost răspuns
VA ROG IMI TREBUIE URGENT
Răspuns :
0JesicaLakk0
0JesicaLakk0
16-12-2020
Răspuns:
2.him
3.them
4.her
sper ca te am ajutat!
Answer Link
Andreeaxcs
Andreeaxcs
16-12-2020
Răspuns:
2: him
3: them
4: her
...
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Pune Virgulele In Enunturile Urmatoare:El Citeste Iar Noi Ascultam .Am Citit Lectia Am Învățat-o Dar Nu Mi-am Făcut Tema Ajutorrr Dau Coroana
Alcatuieste Un Text Cu Titlu O Zi Din Vacanta De Vara In Care Sa Cuprinda Urmatoarele Ortograme Sa,s-a,sau,s-au,intr-un,intr-o,dintr-un,dintr-o,la,l-a,neam,ia,
Suma A Cinci Numere Consecutive Este 95 Să Se Afle Numerele Vă Rog Nu Prea În Detaliat Că Vreau Să Și Înțeleg Dau Coroană
Determinați Numărul Mai Mic Cu 203 Decât Diferența Numerelor 8231 Și 4984
Caută Și Serie 3 Citate Despre Biblioteca; Selectează Un Citat Care Iti Place Si, Explică În 3, 4 Randuri Alegerea Făcutà
Consolidare 2. Ținând Cont De Informațiile Transmise În Text Și De Explicațiile Oferite La Finalul Textului, Formulează Două Observaţii Despre Cărțile Care Circ
Portofoliu T Care Sunt Valorile, Pasiunile Şi Însușirile Care Te Definesc? Desenează Pe O Foaie Colorată Insulele Personalității Tale, După Modelul Sugerat De T
42. O Probă De 10 G Dolomita CaCO • MgCO3 Se Supune Descompunerii Termice Conform Ecuațiilor Chimice: CaCO3 → CaO + CO2 MgCO3 → MgO + CO2Stiind Că Dolomita Cont
Cum Este Scoala Voastra ?
Menționați Două Instituții La Care Se Referă Atât Sursa C, Cât Şi Sursa D. Precizați Cărui Regim Politic Le Aparțin.