RO Study
👤
Pascuciprian10
Pascuciprian10
08-04-2015
Matematică
a fost răspuns
Calculați:
25% din 350
Răspuns :
AndreeaNC
AndreeaNC
08-04-2015
Simplificam 25/100 cu 25 =1/4*350=350/4=87,5
Sper ca te-am ajutat
Answer Link
HadesYTB
HadesYTB
08-04-2015
25/100 * 350 = 350/4 = 85
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Poate Sa Imi Spuna Si Mie Cineva Niste Informatii(daca Sa Poate Un Scurt Comentariu) Despre "Rondelul Lui Tsing-Ly-Tsi" Al Lui Macedonski?
Un Baiat Are 30 De Timbre Mai Mult Decat Prietenul Sau.Stiind Ca Impreuna Au 210 Timbre,aflati Cate Timbre Are Fiecare.
In Textul:Aici, La Voi, Gasesc Inca Un Colt De Patrie Si De Europa.pronumele "voi" Este La cazul Vocativ?
Aria Triunghiului Dreptunghic ,si Un Unghii Ascutit De 30 De Grade Are Aria Egala ? Va Rog Ajutati-maa
Ma Poate Ajuta Cineva Cu Un Text Argumentativ Despre Efortul Tinerilor De A-si Gasi Locul Potrivit In Viata Sociala ?
Suma A Doua Numere Este 330.Jumatatea Primului Numar Este Cu 3 Mai Mare Decat Sfertul Celui De-al Doilea Numar.Care Sunt Cele Doau Numere?
De Ce Sunt Importante Pentru Plante Ploile De Primavara Si De Toamna ? ce Se Intimpla Cu Plantele Imugurite Daca Vine Gerul
Se Considera Functia Liniara F:R->R,f(x)=(a-2)x-2.valoarea Lui A Apartine Lui N Pentru Care PunctulA (a;1)se Gaseste Pe Graficul Functiei Este...
Completeaza Si Alcatuieste Apoi Enunturi:a Insira Margelele.............,a Insira Rufele........,a Insira Creioanele...........,a Insira Motivele..........,a In
Salut! Sunt Nou Pe Aici ... Am O Problema La Chimie! Vedeti Voi Ni Sa Dat Cate Un Subiect Din Variantele De La Bac. Intrebarea Este Urmatoarea:1.Calculati Masa