RO Study
👤
Eu202042
Eu202042
16-12-2020
Limba română
a fost răspuns
insusire pt omuleț an nevoieeeee
Răspuns :
Iktchris1
Iktchris1
16-12-2020
Harnic, decis, atent, iubitor
Answer Link
Auromylifee
Auromylifee
16-12-2020
Răspuns:
atent harnic decis
Explicație:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Al Câtelea Termen Este 2001 Din Șirul Următor 12,21,30,39,....
Cine Îmi Dă Un Răspuns În Cel Mai Scurt Timp Primește Coroană
Într-un Coș Sunt 26 Mere Roșii Și 35 Mere Galbene. Ion A Luat 5 Mere,George A Luat 7 Mere, Dar A Pus Înapoi 3.a) Formulează O Întrebare Astfel Ca Problema Să Se
Poate Cineva Să Îmi Explice În Cuvinte Cât Mai Simple, Când Scriem Copii Cu Doi De I Și Copiii Cu Trei De I?
1.Care Este Numărul Sutelor Din 6374? A) 3;b)63;c)374;d) 37. 2.câte Pătrate Sunt În Figura Alăturată A 11 B 10 C 8 Sau D 9? 3. Câțiva Copii Merg Unul După Altul
. Redactaţi Un Dialog De 8-10 Replici Pe Tema « O Consultaţie La Medic ». Includeţi Simptomele ( Ce Probleme Are Pacientul) Şi Recomandările Medicului ( Medicam
Care Sunt Numerele De Două Cifre Care Au Suma Dintre Cifra Zecilor Şicifra Unităților Egală Cu 7? Dar Care Au Diferenta Dintre Cifra Zecilorși Cifra Unităților
Buna. Poate Sa Imi Corecteze Cineva Greselile De Exprimare Si De Ortografie? Multumes Anticipat." I Wake Up At Ten Every Day. I Go To Bathroom And I Take A Show
Reszultatul Calcului 6 La Puterea A 11 : 2 La Puterea A 11 : 3 La Puterea 8 ? Este Egal Cu ........
Buna Daca Nu Am Dat Probele De Aptitudini La Limba Engleza O Sa Pot Sa Fiu Repartizata La Filologie Intensiv Engleza Sau La Orce Alt Profil Intensiv Engleza?