RO Study
👤
InfinitPanda
InfinitPanda
16-12-2020
Biologie
a fost răspuns
Ce rol au componentele globului ocular?
Răspuns :
Olie2906
Olie2906
16-12-2020
1. Trei tunici
2. Sistem optic
3. Sistem fotoreceptor
Sper ca te am ajutat:,) coroana?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 42+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
SUBIECTUL IV(15p) Un Fermier Creşte Găini, Iepuri Și Capre, In Total 70 De Capete Şi 232 De Picioare. Ştiind Căiepurii Sunt Cu 40 Mai Mulți Decât Caprele, Aflaț
Exercitiul 6 Ajutatima Sal Rezolv
Cu Ce Poate Fi Înlocuit Corectorul? (Specific:nu Corectorul Pentru Fata, Ci Corectorul Pe Care Îl Folosim La Școala) Vă Rog Frumos, Am Nevoie Urgent!!! Dau Coro
Ce Misiune Au Bisericile Si Manastirile ?Ca Sa Se Duca Crestini Am Scris Deja Am Am Nevoie De Ceva !.Va Rog Raspundeti Repede Azi 17.04.20 Pana La 12:00 !!!!!!
Numiti Modul Si Timpul Verbelor Din Fraza Xe Mai Jos 'frunzele Tineau Umbra Pamintului' A) Indicativ, Infinitiv B) Indicativ, Imperfect C) Indicativ, Imperativ
Daca Am Dat Coroana Gresit , Cum Pot Indersts Geeseala?
URGENT DAU COROANA SI 30 PUNCTE
Hey, Văd Că Vrei Să Mă AjuțiMersi Mult ❤️Cerința: Read The Dialogues And Guess Where The People Are.A: A Cup Of Coffee,please.B: Yes. Anything To Eat? A: A Ches
Ajutați-mă Va Rog Urgent La Toată Pagina Dau Coronita Pentru Ajutor Urgent Va Rog Din Suflet
Mama,tatal Si Fiul Au Impreuna 60 De Ani.Varsta Tatalui Este Egala Cu Suma Dintre Varstele Mamei Si Fiului.Peste 3 Ani,varsta Mamei Va Fi De 3 Ori Mai Mare Deca