RO Study
👤
Malvinahoca
Malvinahoca
07-04-2015
Limba română
a fost răspuns
Analiza subiectului omul
Răspuns :
Flturemare
Flturemare
07-04-2015
Omul= substantiv comun, numarul singular,gen masculin, functie sintactica de subiect
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Deci...sunt 25 De Elevi,dintre Care 60% Fete.Problema Imi Cere Sa Aflu Cat % Din Numarul Fetelor Este Numarul Baietilor
In Gradina Bunicii Mele Au Inflorit 26 De Zambile Albe Si 5 Zambile Roz. Cate Zambile Au Inflorit In Gradina ?
Calculati: A)3h 45 Min 15 S +5 H 47 Min 75 S - 1h 30 S ; B) 4 H 15 Min 10 S - 1 H 5 Min 4 S +50 Min 6 S . Va Roggggg Uregentttt
Ex 3. Scrie Pe Spațiul Liber Din Dreptul Fiecărei Cifre, Litera Corespunzătoare:1. ........ Auriu2. ....... Înguste3. ....... Portocalii4. ....... Roz5. .......
Suma A Trei Nr Este 490.suma Primelor Doua Este 381,iar Suma Ultimelor Doua Este 345.sa Se Afle Fiecare Dintre Cele Trei Nr .
Ana Si Maria Au Impreuna 120 Lei.Daca Ana Ar Avea De Doua Ori Mai Multi Lei Si Maria de Cinci Ori Mai Multi Lei,atunci Ele Ar Avea Impreuna 390 Lei.Cati Lei
15. Rezolvati In N Inecuatiile: a). -2-x < -3 b). 5-3x > 11 c). 2(x-1) <_ 9 (<_ Insemnand "mai Mic Sau Egal) d). X+v5 < 7 e). (x+5):3 <_ 4 f).
Deci...sunt 25 De Elevi,dintre Care 60% Fete.Problema Imi Cere Sa Aflu Cat % Din Numarul Fetelor Este Numarul Baietilor
Vă Rog Ajutațimă Este Urgent Doar La Ex 1 !!!!!!!
Explica Rolul Celor Doua Puncte De La Finalul Enuntului:Mai Discret Inca,in-treba D.Georgescu Pe Consoarta D-sale.va Vrog Ajutati.ma