RO Study
👤
Mihaielvicol35
Mihaielvicol35
15-12-2020
Engleza
a fost răspuns
ajutatima va rog dau coroana
Răspuns :
Ale3590
Ale3590
15-12-2020
la primul este house și la al doilea este cook
Answer Link
Nistormatei09
Nistormatei09
15-12-2020
Răspuns:
1.house
2.sing și gataaaaaaaaa
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Marturisirea ,,Limba Romana Este Patria Mea,, E Valabila Numai Pentru Scriitori? Cine Ar Mai Putea Semna Aceasta Declatatie?
10 X40 Sub Radical =
Era A Mamucai Si Mi-o Lasase Mie.... Glasul Lui Dintr-o Data Scazuse Intr-un Tremur De Lacrimi. -Si Pe Omul Care Ti-a Palit Oaia ,nu-l Cunosti? -Nu-
Demonstrati Ca Inaltimile Si Medianele Unui Triunghi Isoscel Corespunzatoare Laturilor Congruente Sunt Congruente.
URGENT!! XD Am Nevoie De Un Rezumat La Călin File Din Poveste De Mihai Eminescu Doar Partea A VIII-a !!!!
Sa Se Demonstreze Ca Parabola Functiei F:R->R , F(x)=x Patrat - 2mx+m Patrat+1 Este Situata Deasupra Axei Ox,oricare Ar Fi M E R.
Ajutatiama Sa Scriu O Scrisoare Uni Prieten Imaginar Folosind "it Is " Si "there" Ca Nam Nicio O Ideie
Cine Ma Poate Ajuta Cu O Caracterizare A Personajului Enrico Din Cuore De Edomondo De Amicis
[tex] \sqrt{12+6 \sqrt{3} } -2 \sqrt{7-4 \sqrt{3} } -3 \sqrt{4-2 \sqrt{3} } [/tex]
Daca Dintr-un Nr Scadem 3,apoi 10 Si Respectiv 11 Obtinem Trei Diferente Care Adunate Dau Nr Initial.care Este Nr? Va Rog Rezolvarea Complecta