RO Study
👤
Tudosieiluca
Tudosieiluca
15-12-2020
Matematică
a fost răspuns
Ajutor la intrebarea 2. Va rog.
Răspuns :
MaricicaLaScoala
MaricicaLaScoala
15-12-2020
a) punctele A,B,C sunt colinare => ADEVARAT
b) unghiurile ADEVARAT
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 76+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Completati Enunturile Problemelor Astfel Incat Sa Obtii Raspunsul Un Milion gaseste Mai Multe Posibilitati a)la Oficiulpostal Din Laplandia Sosesc Zilnic... S
Produsul Dintre Un Numar Si 7 Este Marit Cu Catul Numerelor 972 Si 6 Si Se Obtine 498.Afla Numarul Scriind Rezolvarea Intr-un Exercitiu.DAU CORONITA!!!
Pentru O Gradinita Sau Cumparat24 De Mingi. Mari Cu 9 Mingi De Marime Mijlocie Mai Mult Si Cu 12. Mingi Micimai Putin Decit Numarul Migilor De Marime Mijlocie
Salut Am Un Exercițiu La Matematica Și Nu Știu Sa Îl Rezolv , Am Lăsat Poza , Pls Mă Poate Ajuta Cineva ?
In Pahare Identice Unul Cu Apa Rece, Al Doilea Cu Apa Fierbinte S- Au Pus Simultan Bucatele De Permanganat De Caliu. Determina In Care Din Pahare Este Turnata A
Ce Inseamna ,,legare De Glie'' ?
Exprimati Propria Atitudenia Faxa De Personajul Dan Capitan De Plai
Ajutatima Va Rog La Exercitiu 6dau Coronita
Un Triunghi ABC Are Aria De 24 De Cm Pătrați, Iar M , N , P Sunt Mijloacele Laturilor Sale . Calculați Aria Triunghiului MNP . Este Urgent . Va Rog Sa Ma Ajuta
Alegeti ,dintre Cuvintele De Mai Jos Sibonimul Cel Mai Potrivit Sensului Din Text Al Verbului A FLUTIRA ,, Flutura Rara Cate Un Fulg ,, Dupa Ce Recititi Cu Ate