RO Study
👤
Anonim
Anonim
15-12-2020
Biologie
a fost răspuns
Ce este planul simpu de idei?
Răspuns :
Gabrielavacaru70
Gabrielavacaru70
15-12-2020
Răspuns:
Ideile principale ale unui text
Answer Link
Аноним
Аноним
15-12-2020
Răspuns:
Ideile cele mai pricipale dintr-un text dupa care te conduci cum sa povestesti textul.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Bine Au Sa Mearga Trebile În Padure, Pe Împaratul Tigru Cînd Îl Vom Rasturna Si Noi Vom Guverna — Zicea Unei Vulpi Ursul — C-oricine O Sa Jure Ca Nu S-a Pom
Alcatuiti Propoziti Cu N-o,nu-l,nul
Make Sentences Using The Present Perfect Of The Verb In Brackets With For Or Since Imi Puteti Zice Traducerea ?
Am Colectionat 329 Timbre Mici .. Daca As Mai Avea126 Timbre Mari As Avea As Avea Acelasi Numar De Timbre Mici Si Mari. Cate Timbre Mari Crezi Ca Am
1.ALcatuiti 4 Enunturi In Care Un Nume Predicativ Sa Fie Exprimat,pe Rand,prin 4 Parti Dde Vorbire Diferite
Care Este Unitatea De Masura Pentru Caldura Latenta ?
Ma Ajuta Si Pe Mn Cnv? Scrie Fiecare Scadere Repetata ( De Termeni Egali ) Sa Inpartire (cat) . 16-4-4-4-4=____ 12-4-4-4=___ 8-4-4=___ 4-4=___ 25-5-5
Un Text Care Sa Folosesti Cuvintele Cu Sens Opus Pentru Alungau Ziua Caldura Galagia Lumina
1.Fie Unghiurile AOB,COB Si COA Trei Unghiuri In Jurul Unui Punct O,astfel Incat: M(AOB)=x+20m(COB)=2xm(COA)=3x-20a)Calculati X.b)Construiti Unghiurile Respecta
Ajutati-ma Cu Eseu Pe Tema: Parents And Children Two Different Generations.