RO Study
👤
KERM1T
KERM1T
15-12-2020
Limba română
a fost răspuns
Dau coroana
FOARTE URGENT
Răspuns :
Ema02072010
Ema02072010
15-12-2020
care exercitiu din poza
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna Seara...ma Cheama Alex Si Am Nevoie De Ajutor La Fizica...va Rog Frumos...daca Stiu Masa Si Densitatea Cum Aflu Volumul?
15-20 De Propozitii Cu Reported Speach.Doar Cine Stie Sa Comenteze!!Va Rog Frumos Ajutati-ma!!
Spuneti Si Mie 4 Enunturi Care Enunturile Sa Fie Foarte Crazy Adica Foarte Nebune
Buna ...am 2 Problema La Matematica ..sunt Clasa A 4 Tra !!! Va Rog mult!!! Prima Problema Este :Diana,Camelia Si Corina Au Colectionat Impreuna 154 De Ilustra
Faceti O Propozitie In Engleza Pentru Fiecare Cuvantworry,worried,worrying,envy,envious,fear,fearful,fearless,care,careful,careless,caring,jealousy,jealous,joy,
Treceti Urmtoarele Verbe La Numarul Plural, Pastrand Acelasi Timp Si Aceeasi Persoana: -mananc -pusesi -ai Ramas -va Scrie -stiai Ai Trimis
Eseu Argumentativ: *A Man Of Words And Not Of Deeds Is Like A Garden Full Of Weeds.*
Se Dă O Matrice Pătratică Cu n linii Și n coloane Și Elemente Numere Naturale Mai Mici Decât1000. Să Se Afișeze În Ordine Strict Crescătoare Valorile Care Apar
Va Roggg!!!!In Doua Vase Comunicante De Forme Diferite Apa Se Ridica La Acelasi Nivel Deoarece La Un Anumit Nivel Cele Doua Coloane Au: a) aceeasi Greutate
Determinati Elementele X Si Y Pentru Care Multimea E Include multimea F , In Urmatuarele Cazuri : E ={11,12,x} Si F = {y,12,19}.