RO Study
👤
Alexpopatg
Alexpopatg
14-12-2020
Limba română
a fost răspuns
Exemple de stări de anxietate.
Răspuns :
Nedelcuamalia21
Nedelcuamalia21
14-12-2020
Răspuns:
Depresia, tulburări de somn(insomnie), stare de tristețe prelungita, dorinte suicidale
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 96+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Răspundeți La Intrebare. Dau Coroana.
Sa Se Determine Numarul Natural X Pentru Care 1+3+5+.........+x=225. Cum Îl Aflu Pe X?
Transcrie Doua Propozitii Subordonate Diferite Din Fraza Urmatoare , Precizand Felul Acestora : Iti Vine Sa Te Intrei Daca Nu Care Cumva Masina Timpului Te-a Du
In Tabara Internationala Albatrosul Vor Veni In Prima Serie 1205 Copii Din Republica Moldova Vor Veni De Dpua Ori Mai Mulți Copii Decât In Franta Iar In Romania
Hei Îmi Poate Spune Si Mie Cineva Cum Pot Găsi Figurile De Stil Intr-o Poezie ( Din Definiție Nu Înțeleg Si Am Luni Examenul )
Un Elev A Citit O Carte În Patru Săptămâni. In Prima Saptamana A Citit O Cincime Din Pagini Si Încă O Pagina. In Saptamana A Doua A Citit O Cincime Din Restures
Numărul Cu 13 Mai Mic Decat 62 Este:75;50;49;59;sau 39. Exercițiul 1 Pagina117 Din Culegerea De Matematică,clasa Întâi. Dau Puncte Maxime Si Coroana
Salut,imi Poate Spune Si Mie Cineva Niste Tips And Tricks Pentru Examenul De Luni La Romana ?
Într-o Urnă Sunt 10 Bile Albe, 10 Bile Negre Și 20 De Bile Roșii, Câte Bile Trebuie Să Extragem Pentru A Fi Siguri Că Avem 3 Bile De Aceeași Culoare?
Bunicii Dorinei Au Aceeași Varsta . Compara Varsta Bunicului Dorinei , Care Are Dublul Numarului 43, Cu Varsta Bunicului Anei , Care Are Cu 7 Ani Mai Putini Dec