RO Study
👤
Gabriela1975
Gabriela1975
14-12-2020
Matematică
a fost răspuns
cât ne dă doi radical din 10
Răspuns :
Username7226
Username7226
14-12-2020
Răspuns:
6.32456
Explicație pas cu pas:
Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
Taratanucostele
Taratanucostele
14-12-2020
Răspuns:
radical din 20
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Ai Face Dacă Într-o Zi Cineva Ți-ar Oferi Un Inel Fermecat, Cu Care Să Poți Călători În Alte Lumi, De Care Nu Știai Că Există? Scrie O Poveste Despre Asta. D
Șapte Mă Gândesc La Un Număr Aflu Unul De Șapte Ori Mai Mare Rezultatul Îl Adun Cu Câtul Numerelor 95 Și 5 Și Obțin 89 La Ce Număr Mai Gândit?
Interpretează Comparațiile: Nu Goi Ca Puii De Vrabie,îmbrăcați Cu Puf Galben Ca Puii De Găină. PLSS RASPUNDETZI
1.Respiraţia La Bacteriile Din Lapte Este Anaerobă:a)adevăratb)fals
① Stabiliti Colficienti Stoichiometric Pentruurmătoarell Ecuatu Ale Reactilor Chirice.a) Al+Br2->AlBr3b) Zu+ HCl->ZuCl2+H2C)AgNO3+CuCl2->AgCl+CU (NO3)2
Valorile Numerelor Reale A Și B, Pentru Care (x + 5)² - 4 = (x + A)(x + B), Sunt Elementele Mulţimii:A. {2,9}B. {3,5}C. {4, 3}D. {3,7)VA ROG MULT!!!
Rezumatul Mara De Ioan Slavici Capitolul Unu!! Vă Rog Frumos Ajutați-mă
Write A Story In 140-190 Words About Your Most Unforgettable Childhood Experience.Your Story Must Begin With This Sentence: I'll Never Forget That Day In The Sc
Notează Câte Un Cuvânt Cu Același Înțeles Pentru Fiecare Dintre Termenii De Mai Jos Picătură Coaja Înceta
Itea Unui Nu i. La Un Adăpost Pentru Animale O Organizaţie Pentru protecţia Animalelor A Adus 35 De Saci A Câte 23 De kilograme De Cartofi Și 25 De Saci A Câte