RO Study
👤
Chris88
Chris88
14-12-2020
Limba română
a fost răspuns
3,4,5,67 va rog este urdenttttttttt
Răspuns :
Bibiiii31
Bibiiii31
14-12-2020
5). te mai răsfață! Aș mai fi stat puțin. Aș mai dormi. Aș mai fi dormit
7).Nu știi ce pierzi, A creat, mama Creează, aș vrea, voi ști, să fii, ea bănuie, va apărea, ne-ar plăce, noi aflasem, nu face, voia, ne mai băteam, sa nu fii,
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Si Eu Nevoie De Ajutor La Exercițiul 3 Va Rog Frumos! Dau Coroana. Cu Tot Cu Desen
Am Nevoie Mare De Rezumatul Cartii "Mărețele Aventuri Ale Porcului De Crăciun" De J.K. Rowling Va Rog Mult ,o Sa Dau Coroana Doar Celui Caruia Îmi Place Rezumat
2. Analizează Atributele Din Enunțul: Nemişcarea Lui Ralph Le Atrăsese Atenția: Apoi Înălțimea Şi Aspectul Lui Plăcut.
Indica Forma De Indicativ Mai Mult Ca Perfect Persoana A 2 A Singular A Verbelor Dintre Paranteze Din Enunturile Date:a. Când Ne-am Întâlnit, (a Primi). Deja No
15. În Punctul B Se Construiește Perpendiculara Pe Planul Triunghiului ABC, Cu <A = 90°. Care Se Consideră Punctul M. Dacă BM=5 Cm, AM = 13 Cm Şi AC = 16 Cm,
Mă Poate Ajuta Cineva Urgenttt Vă Rog ? La Ex 1 Și 2
13. Punctul M Este Exterior Planului Triunghiului Echilateral ABC, Astfel Încât MA = MB = MC = 6√2 Cm Și AB = 12cm. A)Arătaţi Că MA Perpendicular Pe (MBC). B)
1. Se Consideră Figura De Alături. a) Numiți Două Perechi De Drepte perpendiculare. b) Numiți Două Perechi De Drepte Oblice Una față De Cealaltă. c) Numiți Pici
Calculaţi Suma Numerelor Naturale, Care Împărțite La 24 Dau Restul Egal Cu Pătratul Cîtului.
Fata Frumoasa Extra (EAA)