RO Study
👤
Sirbunicoleta80
Sirbunicoleta80
14-12-2020
Matematică
a fost răspuns
va rog mult repede!!ex.2
Răspuns :
Urascmatematicaaaa
Urascmatematicaaaa
14-12-2020
3:2=1,5
4:3=1,(3)
8:1=8
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Cantitate De 4. 96 T Amestec Benzen Si Toluen Sunt Arse Complet ,generand 8512 M3 De CO2 (cn). Raportul Initial Intre Cele Doua Hidrocarburi A Fost De ?.
2. Corelaţi Formulele Alcoolilor Din Coloana A Eu Denumirile Corespunzătoare Din Coloana B 2 Puncte A B 1. CH3 CH2-OH A. Tertbutanol... ******* 2. CH₂ CH-CH₂ |
1. Cati Moli De Carbonat De Calciu Contin 200 G Calciu:
There? This Underline The Correct Answer. 0 1 If You Go Through / Across That Door, You'll Find The swimming Pool. 2 Let's Walk Out Of /down Those Steps. 3 You
Vă Rog ! Am Nevoie E Pe Luni Pentru Fratele Meu!
A) Adunaţi Suma Numerelor Date Cu Produsul Lor: 7 Și 7, 2 Și 9, 3 Și 8, 5 Şi 7. B) Din Produsul Numerelor Date Scădeţi Suma Lor: 7 Și 8, 6 Și 8, 4 Și 4, 3 Și 3,
Calculați Probabilitatea Ca Alegând Un Număr Din Multimea Numerelor Naturale De Doua Cifre,acesta Sa Fie Impar Si Explicația Va Rog La Numerele Favorabile Pls
Ajutor E Pentru Nota, Nu Stiu Cum Sa Fac
Părinții Tăi Vor Primi În Vizită O FamIlie Din Turcia, Pentru O Perioadă De O Luna.Scrie In 4 Enunțuri, Cum Te Vei Pregăti Pentru O Comunicare Interculturala E
Adaugă Cratima Sau Blancul (spațiul) Acolo Unde Este Necasar În Următoarele Cuvinte: Lasamásatelas, Dea Dreptul, Dânduleo, Ducăsepepustii, Deavațiascunselea. .