RO Study
👤
Hokbich
Hokbich
13-12-2020
Geografie
a fost răspuns
bazinul de recepție a raului Bâc(30 puncte)
Răspuns :
Teodor08
Teodor08
14-12-2020
Răspuns:
Explicație:
2150km²
Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 56+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie De O Traducere Buna In Engleza,va Rog! Mulțumesc Anticipat! :)Mi-am Dorit Să Fac Un Master Care Să Mă Ajute Pe Viitor Și A Contat Foarte Mult Faptul C
Intr'o Zi Cu Soare Un Elev Se Deplasează pe O Stradă Astfel Incât Umbra I Se Află In Spate.Unde I Se Află Umbra După Ce Elevul Isi Schimbă Directia Miscării,cot
Alcatuieste Un Enunt In Care Substantivul Cercetare Sa Apara In Cazul Dativ, Cu Functia Sintactica De Complement Indirect.
Analiza morfologica a verbului ,,scotind' Din propozitia: ,,n-am vazut-o Niciodata scotind Fum'
Completati Tabelul A+71si Avem;12;15;11;24;14;23;21;13;25.
O Lada Este Trasa Orizontal Pe Distanta De 52 M,cu Un Cablu Care Face Unghiul A =30 De Grade Cu Orizontala. Forta De Tractiune Fiind De 25 N,care Este Lucrul Me
Aflati Volumul Unuicuboid Cu Dimensiunile :a)3cm;5cm;8cmb)4 Cm;3 Intregi Si 1 Pe 4cm;8 Cmc)9 Cm;6,(3)cm;7cm
Va Rog Ajutatima.Scrie O Notita explicativa,lamurind,prin Doua Propozitii Subordonate De Cauza,de Ce Ati Intirziat La Antrenament.
Un Teren Agricol Are Forma Trapezului Isoscel ABCD Cu AB//CD, AB>CD, AC⊥ BC, , Astfel Incat AD=BC=CD= 600m. A) Demonstrati Ca Masura Unghiului A Este De 60
Demonstreaza Rolul Caldurii Si Al Umiditatii In Formarea Stepelor