RO Study
👤
Giurgimaria2
Giurgimaria2
13-12-2020
Limba română
a fost răspuns
Ma ajutati , imi trebuie urgent
Răspuns :
Serenaever2
Serenaever2
13-12-2020
pai nu pot in atatea cuvinte dar hai sa iti dau o idee
Da, este o fictiune foarte captiva pentru copii dar si pentru adulti. Cu personaje de toate felurile si cu personalitati unice.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fie Triunghiul Dreptunghic ABC,cu M(<A)=90, AB=6√3cm Si AC=2 Cm.Calculati Lungimea Ipotenuzet si Nasuriile Unghiurilor Ascutite .
Buna Am Nevoie De Ajutor La Problema Asta :Aratati Ca Urmatoarele Numere Nu Sunt Patrate Perfecte :a) 111 111 111 111b) 987654
Cum Se Determina Sarea Dintr-o Supa?
Buna Am Nevoie De Ajutor La Problema Asta :Aratati Ca Urmatoarele Numere Nu Sunt Patrate Perfecte :a) 111 111 111 111b) 987654
Simplificati Raportul : [tex] \frac{x(la Puterea 3)-x(la Puterea2)}{x(la Puterea 2)-1} [/tex]
Setila Bea La O Masa Obisnuita 5 Butoaie De Apa,iar Cand Este Insetat Bea 7 Butoaie.Daca A Baut 39 De Butoaie,la Cate Mese A Fost Insetat Setila?
Indoitul Unui Numar A Fost Marit Cu 3 ,iar Rezultatul A Fost Marit De 4 Ori.Produsul Obtinut,micsorat Cu 5,a Fost Micsorat De 9 Ori ,obtinandu-se 15.Care A Fost
Ma Ajutati Si Pe Mine Cu O Problema ... Va Rogg? un Patratul ABCD D
Vreau Si Eu Un Text Argumentativ Despre Importanta Implicarii Adolescentilor In Activitati De Protejare A Mediului.va Rog
Cine Stie Sa Faca Un Text Argumentativ Despre Importanta Sarbatorilor Religioase?