RO Study
👤
123magduta
123magduta
13-12-2020
Engleza
a fost răspuns
VA ROG MULT DAU COROANA
Răspuns :
Gabriella114
Gabriella114
13-12-2020
1) habitat
2) Wings
3) lizards
4) path
5) unfortunately.
Baftă!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 76+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Îmi Puteți Va Rog Sa Imi Analizați Toate Verbele Din Poezie Si Var Roooggg Cattt De Repedeeee Se Poateeeee!!!!!
{12:[9-(2×a+2)]}×4=100:10+(10-4) Ajutați-mă!!!
3. Sorin Şi Alexandru Au Efectuat Această Împărţire, Dar Au Obţinut Rezultate Diferite. Realizează Proba Împărţirii Cu Rest Pentru A Verifica Modul În Care Au C
Povestiți O Întâmplare Din Viața Voastră Folosind Momentele Subiectului.E Urgent Va Rog Sa Mă Ajutați.dau Coroană
Suma A Două Numere Este 900 Sfertul Primului Număr Este Cu 50 Mai Mare Decât O Treime Din Al Doilea Număr Care Sunt Numerele
O Familie Renoveaza Locuinta In 3 Luni Stind Ca In Fiecare Luna Cheltuie Doua Treimidin Suma De Bani .org Ca
Vă Rog Mult Să Mă Ajutați ,îmi Trebuie Urgent ,acum!!
C) 5 F Ivor 3 J D) Of Idem & F 8. Sub Ce Unghi Trebuie Să Cadă O Rază De Lumină Pe Suprafaţa Sticlei Pentru C Egal Cu 34°? Se Acordă Un Punct Din Oficiu.
Dau Coroană1. Un Cablu Elastic Nedeformat Are Lungimea Lo = 64 Cm, Aria Secțiunii Transversale So=10 Mm² Şi Modulul De Elasticitate Longitudinal E = 32.105 N/m²
Găsește Intrusul În Fiecare Serie Și Explică De Ce Nu Se Potrivește: a. Covor, Noroc, Suflet, Pas; b. Marmură, Mătase, Zâmbire; c. Lacrimi, Zâmbire, Vină, Co