RO Study
👤
Godorojalucia1973
Godorojalucia1973
13-12-2020
Chimie
a fost răspuns
varog help me
dau corana
Răspuns :
Marescallum
Marescallum
13-12-2020
Pentru As/Arsen
Sper că te va ajuta!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 96+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Determina Valorile Raele A Lui X, Pentru Care Valoarea Expresiei A=[tex] \frac{2 X^{2} -7x}{2} [/tex] Nu Este Mai Mare Decit Valoareaexpresiei B=[tex] (x-1)^{2
Construiti Propozitii In Care Cuvantul COPIL(articulat Sau Nearticulat) Sa Exprime Functii Sintactice De: Complement Circumstantial De Loc Complement Circumstan
Cel Mai Mic Numar Natural De Doua Cifre Care Impartit La Un Nr. Par De O Cifra Da Restul 6.
Scrie O Carte Postala Adresata Invatatoarei. Pentru Clasa A 3a Va Rog Mult..
***Scuze, Dar Prima Intrebare Nu A Primit Raspuns *** Imi Poate Da Cineva Idei De O Poezie? Poezia Vreau Sa Fie Lunga, De Tip Poveste. Personajul Principal Sa F
Analiza Pronumelor El,eu,noi
Intr - Un Bloc Sunt In Total 20 Apartamente De 2 Si 4 Camera . Stiind Ca Blocul Are 54 Camera , Sa Se Afle Cate Apartamente Sunt Cu 2 Si Cate Cu Patru. Va Rog S
INTR-O CUTIE SUNT 2 BILE ALBE ,2 BILE ROSII SI 2 BILE GALBENE.ELE CANTARESC IN TOTAL 190 DE GRAME.O BILA GALBENA CANTARESC CU 17 GRAME MA PUTIN DECAT UNA ALBA,
Am Nevoie De O Compunere In Engleza Despre Un Loc Vizitat De Mine .Poate Sa Fie Orice Oras . Mersiiii!!!!!! :-)
Un Borcan Cu Miere De Albine Cantareste 600g .Daca Golim Jumatatea Din Cantitatea De Miere Si Cantarim Din Nou Borcanul Are 3,5 Hg .ce Cantitate De Miere Incape