RO Study
👤
Aalexandru685
Aalexandru685
12-12-2020
Engleza
a fost răspuns
pls
am nevoie.......
Răspuns :
MaricicaLaScoala
MaricicaLaScoala
12-12-2020
2) used to ( fara often)
3) didn’t use to
4) used to
5) uses to
6) used to
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 22+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Bună! Îmi Explicați Va Rog De Ce " Leziuni La Nivelul Urechii Interne Pot Provoca Surditate " ?
Salut. Îmi Puteți Spune Cât Da Matricea Asta Și Din Rezultat Determinat. Mulțumesc
Va Rog Mult Exercitiul 5
Arta In 10-12 Randuri ,faptul Ca Textul Citat Face Parte Dintr Un Basm Popular. A Fost Odata Un Împarat. El Avea Doisprezece Feciori. Cand Se Punea La Masa
Suma A 3 Nr Este 82.Stiind Ca Suma Primelor Doua Este 45,iar Suma Ultimelor Doua Este 56,aflați Fiecare Nr.
Se Dau Doua Matrici Patratice Cu Aceeasi Dimensiune. Sa Se Stabileasca Procentul De Asemanare Dintre Cele Doua Matrici.
Explica , In 3-5 Randuri , Semnificatia Primelor Doua Versuri Din Poezie: In Apus E Lupta-ncinsa / Intre Noapte Si Lumina... Ofer Coronita !!!! Va Rog Repede
VA ROOG AJUTOOR.Dupa O Reducere Cu 10% Si O Marire Tot Cu 10% Un Televizor Costa 396 Lei Care A Fost Pretul Sau Initial?Repede!!
Pe Latura BC A Triunghiului Otuzunghic Isoscel ABC ( AB= AC) Se Considera Punctul M Astfel Incat [BM] Ξ [AC], Iar Pe Latura AB Se Considera Punctul N Astfel Inc
Ajutati-ma La Ex E Urgent ! Suma A Doua Nr Este 360 . Daca Inmultim Primul Numar Cu 5 Iar Al Doilea Ramane Neschimbat Atunci Suma Devine 900 Care Sunt Cele D