RO Study
👤
Elena5537
Elena5537
12-12-2020
Limba română
a fost răspuns
sensul secventei “aerele ce si le dadea”
Răspuns :
Clarra11
Clarra11
12-12-2020
În momentul în care vezi că apare o secvență de acest gen “aerele ce și le dădea” Se referă la faptul că un om și-a luat-o în cap sau are tupeu în sensul că este needucat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A Trei Nr Este 48.Primul Nr. Este Jumatatea Celui De Al Treilea Nr, Iar Al Doilea Nr Este Triplul Primului Nr. Afla Cele Trei Nr. ---DAU COROANA---
Dau Coronita Îmi Trebuie Urgent! ! ! ! ! ! Ex.4
Aflati Aria Unui Hexagon Regulat, Care Are Apotema De 29
Sinonimul Cuvântului Formidabile?
100 Puncte!!!!Doua Corpuri Cu Mase Egale Cu 1 Kg Fiecare Sunt Legate Cu Un Fir Si Se Misca In Sus Sub Actiunea Fortei F Aplicate La Unul Din Corpuri.Firul Se Ru
Buna Am Nevoie De Ajutor Ex Din Poza..... Am Nevoie Doar De Un Răspuns :A.x<2B.x>2 Si X<6 C.14x=7D. X=2. Sau X=6am Nevoie Doar De Raspuns A,B,C Sau D ?
Fie Triunghiul ABC Și DE ║BC, D ∈ (AB), E ∈ (AC). Dacă AD = 3cm, AB = 9cm, AE = 4cm, BC = 18 Ca, Atunci: a) AC = ...cm; b) DE = ...cm; c) [tex] \frac{P Ade}{P A
Fie Triunghiul ABC Cu M(A)=99 AC=3 Cm Si BC=6 Cm.Pe Dreapta AC Se Ia Punctul M,A Apartine (CM) Astfel Incat AC=AM.Calculati Perimetrul Triunghiului CMB. Problem
Determinati Nr Întregi A Si B, Astfel Incat: /=supraa) 1/a+b=b-3/5b) A+1/2=3/b-2Va Rog ! Am Nevoie De Ajutor!
Transcrie Insusiri Pentru:poiana-străinătate-văpaie-viata-șoapte-frunza-luna-rouă-