RO Study
👤
Anastasiaflorea22
Anastasiaflorea22
12-12-2020
Limba română
a fost răspuns
Am Corona va rog toate ex
Răspuns :
Alex7348
Alex7348
12-12-2020
A începe este o placere -mod infinitiv ,funcție de subiect
A completa este o placere -mod supin,complement direct
A plecat fără a saluta -mod infinitiv,complement circumstanțial de mod
La ultimele doua nu știu sper ca te am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Pe Umedul Pamant Se-ntind Carari Uscate De-al Primaverii Vant.Ce Părti De Propozitie Sunt Cuv. Subliniate?
Alcătuiește Propoziții În Care Sa Utilizezi Un Pronume Personal In Cazul Dativ Posesiv Si Un Pronume Personal In Cazul Dativ Etic. Mentionează Funcția Sinctacti
Ajutatima Va Rog Care Sunt Figurile De Stil La Cuvintele(la Pamant,bate Vintul)
De Ce Binele Invinge Intodeauna Raul In Basme? Avem Nevoie De O Lume Mai Buna Cea A Povestilor? Scrie In Caiet O Compunere In Care Sa Raspunzi La Aceasta Intre
Trebuie Sa Rezolv O Problema La Mate...suna Cam Asa:sa Se Afle Care A Fost Pretul Unui Costum De Haine Inainte De Cele 2 Reduceri De Preturi,daca Prima Reducere
VA ROG AJUTATIMA CU EXERCITIUL URMATOR:1) Uniti Corespunzator Cuvintele Cu Sensurile Lor :canoniera -favoaremacaz -studiul Limbiic
Un Fermier A Semanat Porumb Pe 3 Supra 12 Din Suprafata Terenului Arabil.Grau Pe O Suprafata De 1 Supra 12 Mai Mare,iar Pe Restul Terenului A Semanat Floarea-so
O Cutie Conține 22 De Bomboane. Mama Împarte Bomboane Din Cutie,în Mod Egal, Celor 4 Copii Ai Ei. Determinați Numărul Minim De Bomboane Care Rămân În Cutie.
Fie Triunghi ABC Isoscel De Baza (BC) Si E Apartine (AC) , F Apartine (AB) , Astfel Incat (AE) Congruent Cu (AF) . Fie BE Intersectat Cu CF = {T} . Sa Se Arate
Pentru Un Pom S-a Sapat O Groapa In Forma De Cub Cu Latura De 50 Cm.Cati Dm³ De Pamant S-au Scos Din Groapa?