RO Study
👤
Anto4827
Anto4827
12-12-2020
Chimie
a fost răspuns
Am nevoie urgent .......
Răspuns :
LAG24
LAG24
12-12-2020
Răspuns:
============
Explicație:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 92+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ma Ajutați La Ex. 14 A Va Rog ?
Pretul Unui Kg De Carne De Vita Este De 18lei.Un Kg De Carne De Pui Costa 16 Lei.Ce Rest Primeste Mama La O Bancnota De 100lei Dc A Cumparat Cate 2kg De Carne D
Conform Principiului III Al Dinamicii, Se Poate Arfirma Ca:A) Acțiunea Și Reacțiunea Se Aplică Aceleași CorpB) Acțiunea Și Reacțiunea Au Același SensC)Acțiunea
Marcu Sa Hotărât Sa-și Exerseze Viteza De Lectura Și Sa Citească In Fiecare Zi Un Număr Dublu De Pagini Decât In Ziua Precedenta. Cate Pagini A Citit Marcu In
Dau Coroana Extrage Complementele Necircumstantiale Din Textele Urmatoare Si Completeaza Tabelul. a. Calul Dadu Atunci Navala Asupra Ursului b. ... Si A Vorbi D
Am Mare Nevoie! Dacă Mă Puteți Ajuta Ar Fi Foarte Folositor!! Dau Coroană Si 30 Pct!
Notati Cate Trei Posibile Replici Pentru Fiecare Dintre Verbele : A Declara, A Multumi, A Obiecta, A Planui, A Caracteriza. Va Rog, Am Nevoie Urgenta De Raspuns
Revision 3/pag.52. Find 11 Words!
In Figura Alăturată Este Reprezentat Cubul ABCDEFGH. Măsura Unghiului Determinat De Ah Și HC Este Egală Cu..?
Ajutor!Lungimea Unui Segment Se Masoara Prin: ...sau...sau...sau...sau...sau... (Un Raspuns Diferit Pentru Fiecare Spatiu Punctat)