RO Study
👤
Vali700
Vali700
12-12-2020
Arte
a fost răspuns
Cine a inventat culoarea?
Răspuns :
Alex7348
Alex7348
12-12-2020
Albert Henry Munsell
A fost inventatorul culorii
Answer Link
Rauldanciu01
Rauldanciu01
12-12-2020
Profesorul/pictorul/invetatorul Albert Henry Munsell a fost cel care a inventat culoarea.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Este A Opta Zecimala A Numarului 1,23
O Cana Cu Apa Trebuie Racita Cat Mai Mult In 5 Minute Folosind Un Cub De Gheata.Sepoate Proceda In Doua Moduri :-se Pune Cubulde Gheata Si Se Asteapta 5 Minute-
Imi Dati Niste Probleme Rezolvate De Clasa A VIII - A La Fizica Pentru Legea Lui Arihmede Si A Lui Pascal ?
Care A Fost Al 3 Domnitor Ungur
Vreau Si Eu Sa Stiu Care Dintre Verbele: A Fii, A Planta, A Cultiva, A Ajunge, A Bate , Ai Fi Pacat, A Lauda, A Ingriji, A Rodi Sunt Personale Si Nepersonale.
Aflati Cu Ce Numere Trebuie Amplificata Fiecare Dintre Urmatoarele Fractii Astfel Incat Sa Obtinem De Fiecare Data Fractii Cu Numitorul 48: 1 Supra 2 ; 5 Supr
Cum Se Rezolva Urmatoare Problema? ,, Calculati Aria Unui Trapez Isoscel Cu Diagonalele Perpendiculare Stiind Ca Are Linia Mijlocie De 18 Cm. "
Gaseste Valoarea Lui A Din Egalitatile De Mai Jos 60-(a+16) = 27
2pungi Cu Malai Cantaresc Cat 3pungi Cu Faina De Grau. Caat Cantareste O Punga De Fiecare Fel,daca 3pungi Cu Malai Si 5pungi Cu Faina De Grau Cantaresc 304kg?
O Cana Cu Apa Trebuie Racita Cat Mai Mult In 5 Minute Folosind Un Cub De Gheata.Sepoate Proceda In Doua Moduri :-se Pune Cubulde Gheata Si Se Asteapta 5 Minute-